Vijesti

Danas počinje Zagreb open

16:05 - 17.10.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

U boksačkom centru na Velesajmu u 18 sati započinju borbe prvog dana međunarodnog boksačkog turnira Zagreb open. Na natjecanje kadeta, juniora i mlađih seniora stiglo je 78 boksača iz Slovenije, Ukrajine, Rumunjske, Kanade, Crne Gore, Srbije, Poljske, Mađarske i Hrvatske.

Održan sastanak sa zadarskim boksačkim klubovima

11:26 - 16.10.2019. in Vijesti

Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak održao je jučer sastanak sa predstavnicima 10 zadarskih klubova, članica HBS-a. Uz lijepe vijesti o novom boksačkom centru koji će uskoro biti otvoren u Zadru, Bošnjak je pozvao klubove da se jave za natječaj o partnerstvu za uređenje i vođenje boksačkog centra u slkopu sportskog centra Višnjik.

Potpisan Ugovor o novom Hrvatskom boksačkom centru

11:12 - 16.10.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Jučer je u Zadru u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku održana je konferencija za novinare na kojoj su predstavnici ŠC-a Višnjik i Hrvatskoga boksačkoga saveza govorili o učvršćivanju i proširenju dugoročne suradnje, te otvaranju Hrvatskog boksačkog centra u Zadru.

Krstulović kreator SAVE programa u boksu

10:14 - 16.10.2019. in Uncategorized, Vijesti

Sjajne vijesti stižu iz Europske boksačke konfederacije. Hrvatski predstavnik u komisiji EUBC-a dr. Saša Krstulović, napravio je revolucionaran projekt na području borbe protiv nasilja i društvene isključenosti. Na njegovu inicijativu upravo se uključila i boksačka organizacija Starog kontinenta, a njezin Predsjednik Franco Falcinelli oduševljeno je prihvatio ovaj projekt.

Kračun izgubio u Banja Luci

11:24 - 14.10.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Boksački klub Slavija iz Banja Luke održao je memorijalni turnir “Velikana Slavije” ovog vikenda. Na memorijalu je ispred hrvatskih boksača boje trobojnice branio mlađi senior Vito Kračun u kategoriji do 75 kg.

Filipi pobijedio Rebolja u Superligi Srbije

11:24 - 14.10.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Hrvatski dvoboj odvio se ovog vikenda u Somboru boksao se tijekom prvog kola Superlige Srbije. Teškaši Zvonimir Rebolj (Sombor) i Toni Filipi (Metalac) odradili su sjajan susret u gostujućoj pobjedi Metalca sa Somborom (10:4).

Pratljačić osigurao pobjedu Loznici

10:09 - 11.10.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Hrvatski boksač Luka Pratljačić ostvario je pobjedu u nastupu za BK Loznicu u Superlizi Srbije. Luka je u prvoj rundi prekidom pobijedio Milana Opačića te osvojio presudnih dva boda za Loznicu u susretu sa Naissusom (8:6).