Vijesti

Plantić, Filipi i Pratljačić u finalu Grand Prix Zagreb

20:29 - 08.11.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Sjajne vijesti dolaze nakon polufinala jakog međunarodnog turnira Grand Prix Zagreb, koji se ovog tjedna održava u Hrvatskoj. Čak tri Hrvata plasirali su se u finale Luka Plantić u 81 kg, Toni Filipi iu teškoj i Luka Pratljačić u +91 kg. Oni imaju prigodu osvojiti svoj dio nagradnog fonda koji na ovom turniru iznosi 16.000 eura.

Uspješan prvi dan Grand Prix Zagreb

21:00 - 07.11.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Uspješno je odrađen prvi dan jakog međunarodnog boksačkog turnira Grand Prix Zagreb. Najveću podršku publike imao je Toni FIlipi u pobjedi nad solidnim i snažnim Nijemcem Reishenhauerom.

Još dva dana do Grand Prix Zagreb

17:45 - 05.11.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Danas je u hotelu Panorama održana konferencija za medije povodom prvog Grand Prix Zagreb, koji će se od četvrtka do subote održati u boksačkom centru na Zagrebačkom velesajmu. Međunarodni turnir u boksu za seniore organizira Hrvatski boksački savez, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba , Središnjeg državnog ureda za šport i Međunarodne boksačke organizacije (AIBA). Na prvom po redu turniru nastupit će više od 60 svjetskih boksačkih imena iz 12 zemalja.

1.HBL 2019/2020g. – Obavijest

13:56 - 29.10.2019. in Uncategorized, Vijesti

OBAVIJEST

Obavještavamo štovano članstvo kako će se prvo kolo 1. HBL u sezoni 2019/2020g. održati u subotu 30.11.2019. u Sportskoj dvorani u Općini Matulji (Drage Gervaisa 2, 51211 Matulji) u organizaciji BK Šampion, Rijeka.

Poziv na prijave ćete zaprimiti kao i uvijek na službene mail adrese Vaših klubova.

Završen 2. memorijal Aldo Buršić

13:48 - 28.10.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Hrvatska je proteklog vikenda slavila u Puli. U prijateljskom susretu sa Italijom, naši su reprezentativci slavili sa 4:3. Najboljim boksačem revije, proglašen je Luka Plantić, koji je uvjerljivo slavio sa Rafaelle Nunnom. Najbolji tehničar, bio je Dijego Mamić, dok su najborbenijim parom proglašeni Luka Lozo i Francesco Faraoni.

Sutra stižu Talijani u Pulu

10:07 - 24.10.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Dva su dana ostala do spektakla u Puli, memorijala Aldo Buršić u boksu. Uz susret Hrvatske i Italije, nakon olimpijskog boksa slijedi i profesionalni. U ring ulazi Marko Čalić.

PPH U22 u 2019g.- promjena datuma održavanja

14:18 - 23.10.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske
Poštovani članovi,
obavještavamo Vas kako je došlo do izmjene datuma održavanja ovogodišnjeg Pojedinačnog prvenstva za seniore do 22 god. te se datum mijenja sa predviđenog 22.11.2019. na 19.12. – 22.12.2019., iz organizacijskih razloga.
Tajništvo HBS