Vijesti

Održani sparinzi dalmatinskih klubova u Sinju

20:45 - 22.02.2020. in Vijesti

Danas je u organizaciji Splitskog županijskog boksačkog saveza održan javni sparing u Sinju a domaćin je bio proslavljeni hrvatski boksački sudac Martin Tadić sudjelovalo je 40 boksača (BK PAUK, Bk Grom, BK Leonid, BK Infinitus) sa klubovima iz Zadra, Bk Bandog i BK Sveti Donat.

Plantić i Brnić u finalu Euro kupa

20:38 - 22.02.2020. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Hrvatski boksački reprezentativci Luka Plantić u poluteškoj i Ivona Brnić u 75 kg, plasirali su se u finale  međunarodnog turnira Euro kup u Bosni i Hercegovini. Luki Plantiću protivnik Slobodan Jovanović nije izašao na megdan te je slavio walk overom.

Plantić slavio, Šarić izgubila

23:29 - 21.02.2020. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Hrvatski boksački reprezentativac Luka Plantić u poluteškoj kategoriji upisao je prvu pobjedu na jakom međunarodni turniru Euro kup u Bijeljini. Luka je prekidom u drugoj rundi pobijedio Crnogorca Milovana Sekulovića.

HBS potpisao ugovor sa SDUŠ

17:12 - 21.02.2020. in Uncategorized, Vijesti

Hrvatski boksački savez treću godinu zaredom potpisao je ugovor o novčanoj potpori Velikoj sportskoj manifestaciji u organizaciji HBS-a. Nakon naše organizacije domaćih susreta Svjetske boksačke lige, te lanjskog premijernog izdanja Grand Prixa Zagreb, i ove godine Hrvatska država prepoznala je trud i organizaciju Hrvatskog boksačkog saveza i stavila Grand Prix Zagreb na listu najbitnijih sportskih manifestacija u RH.

Hrvatski boksački savez na danu karijera u Aspiri

16:51 - 21.02.2020. in Vijesti

Predstavnici Hrvatskog boksačkog saveza uz Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski kajakaški savez i Hrvatski šahovski savez sudjelovali su na danu karijera visoke škole Aspira.

Plantić i Šarić danas na Euro kupu

16:20 - 21.02.2020. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Hrvatska boksačka reprezentacija stigla je u Bijeljinu, gdje danas započinje svoj nastup na 3. Euro kupu. U Bosnu i Hercegovinu pod paskom trenera Tomislava Bašića stigao je Luka Plantić (81 kg) i dvije djevojke Maja Šarić (60 kg) i Ivona Brnić (75 kg).

Hrvatski reprezentativci u Italiji

16:13 - 21.02.2020. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Naša kombinirana reprezentacija nalazi se na pripremama u talijanskom Assisiju. Uz Izbornika Ante Matasa te trenere Franju Kristića i Tomu Kadića, na završnom brušenju snage za kvalifikacije u Londonu nalaze se tri djevojke i jedan senior.