Vijesti

Novi datum Olimpijskih igara

16:35 - 30.03.2020. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Novi datum Olimpijskih igara u Tokiju službeno je najavljen i održat će se od 23. srpnja do 8. kolovoza 2021. godine.

Sobjeslavski i Milun sa riječima pozitive iz samoizolacije

19:31 - 26.03.2020. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Hrvatski boksački reprezentativci Mladen Sobjeslavski I Marko Milun nalaze se u samoizolaciji nakon kvalifikacija za Olimpijske igre u Londonu. Nakon informacije da je troje članova ekspedicije pozitivno na koronavirus momci imaju poruku za sve.

. Mladen Sobjeslavski I Marko Milun imaju poruku za sve iz samoizolacije.

Publiée par Croatian Boxing Federation sur Jeudi 26 mars 2020

PRIOPĆENJE: Savez je u suradnji sa nadležnim službama bio od početka i napravio je sve po uputama!

12:09 - 24.03.2020. in EUBC Tournament Zlatko Hrbić, Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

Nakon istupa jednog od 13-tero članova naše ekspedicije na olimpijskim kvalifikacijama u Londonu, želimo poručiti slijedeće:

U trenucima kada Republika Hrvatska i grad Zagreb proživljavaju jedne od najtežih trenutaka zbog velikih kriza izazvanih pandemijom Korona virusom te uzastopnim zemljotresima, koji dodatno stvaraju nelagodu među stanovništvom, pozivamo na zajedništvo, ne stvaranje panike te suzdržavanje od  prozivanja državnih institucija, koje najbolje što znaju rade svoj posao.

Odgoda olimpijskih igara?

11:40 - 24.03.2020. in Vijesti

Sve više se danima spominje kako bi se Olimpijske igre u Tokiju trebale odgoditi, i to bi se zaista moglo dogoditi. Za USA Today tu informaciju potvrdio je Dick Pound, član Međunarodnog olimpijskog odbora.

Preminuo Branko Cikatić

14:57 - 23.03.2020. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Jutros je nakon duge i teške bolesti zauvijek zaklopio svoje oči jedan od najboljih i najpoznatijih boraca Hrvatske Branko Cikatić (65).

SDUŠ: Potpora pogođenima koronavirusom

12:50 - 23.03.2020. in Vijesti

Obavještavamo vas kako su s današnjim danom Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava i Hrvatski zavod za zapošljavanje na mrežnoj stranici https://mjera-orm.hzz.hr/ocuvanje-radnih-mjesta/ objavili javni poziv za Potporu za poduzetnike u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19).

Stigao novi član boksačke obitelji!

22:29 - 17.03.2020. in Vijesti

Hrvatska boksačka obitelj od danas je bogatija za novog člana – crni putnički Mercedes Vito. Vozilo je nabavljeno iz auto kuće Jolly te će služiti da naši boksači sigurno i udobno putuju na boksačka natjecanja i pripreme.