Vijesti

Sara Kos upisala pobjedu

21:08 - 16.01.2020. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Drugog dana  9. Kupa nacija u Somboru, na ring je od hrvatskih predstavnica izašla samo Sara Kos u 64 kg. Sara je školski odradila solidan meč sa Kazakhstankom Askar Balzhan. Nakon tri runde, suci su podjeljenom odlukom 3:2 dali prednost Kos.

Milišić slavila, Šarić ispala

20:26 - 15.01.2020. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Hrvatska reprezentativka Ana-Marija Milišić upisala je svoju prvu pobjedu na jakom međunarodnom A turniru Kup nacija, koji se do ponedjeljka boksa u Somboru. Milišić je u kategoriji do 60 kg jednoglasnom odlukom sudaca nadboksala Kazakhstanku Adinu Kaldbayevu.

Malenica pobijedila Crnogorku

18:06 - 15.01.2020. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Odličan start odradila je Marija Malenica na jakom međunarodnom A turniru 9. Kupu nacija. Malenica je u prvom kolu sa Tamarom Radunović osvajačicom niza međunarodnih turnira. Mare je slavila s 4:1 u uzbudljivom susretu.

Sedam Hrvatica na Kupu nacija

17:03 - 15.01.2020. in Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti

Čak sedam naših natjecateljica stiglo je u Sombor, gdje će od danas do ponedjeljka nastupati na 9. Kupu nacija u Srbiji. Pet seniorki, juniorka i kadetkinja borit će se za medalje na prvom A turniru u ovoj godini. Izbornik Ante Matas u Sombor je tako doveo Nikolinu Ćaćić (57 kg) Mariju Malenicu, Ana-Mariju Milišić (obe 60 kg), Saru Kos i Maju Šarić (obje 64 kg) te juniorku Lana Duilo (63 kg) i kadetkinja Nika Lopac (70 kg).

Otvorene prijave za PPH seniora

12:38 - 10.01.2020. in Uncategorized, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

Poštovano članstvo, u nastavku ćete pronaći propozicije za nadolazeće Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniore, koje će se održati 23-26. siječnja. Ovog puta, obzirom na olimpijsku godinu, uz seniore olimpijskih 8 kategorija (52,57,63,69,75,81,91,+91), biti i seniorke 5 olimpijskih kategorija (51,57,60,69,75).

Održan Christmas Boxing Night 2 u Čakovcu

12:53 - 08.01.2020. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti
Zadnjih dana prošle godine Boksački klub Čakovec po drugi puta za redom, organizirao je boksački event pod nazivom “Christmas Boxing Night 2” na kojem su sudjelovali članovi boksačkog kluba “David” iz Koprivnice, ŽBK Maribor iz Slovenije te domaćini iz BK Čakovec.

Sretni blagdani

11:05 - 31.12.2019. in Vijesti

Hrvatski boksački savez svima želi čestit Božić i sretnu novu 2020. godinu. Našim članicama i natjecateljima želimo puno uspjeha, zdravlja i sportske sreće.