Vijesti

Rebolj i Pratljačić zlatni

14:38 - 22.09.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Sa dva zlata i jednim srebrom vraćaju se hrvatski boksački reprezentativci iz Sarajeva. Luka Pratljačić u superteškoj i Zvonimir Rebolj u teškoj slavili su u finalima.

Pobjede Gube i Rebolja

21:08 - 21.09.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Hrvatski boksači Dominik Gubo i Zvonimir Rebolj upisali su pobjede na memorijalu Mustafa Hajrulahović Talijan u Sarajevu.

Tri Hrvata u Sarajevu

18:07 - 21.09.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti

Hrvatski boksački reprezentativci danas starta ju na 17. Memorijalu Mustafa Hajrulahović Talijan u Sarajevu. Prvi će u ring Dominik Gubo (64 kg), a zatim i Zvonimir Rebolj (91 kg).

Ponovno se organizira program osposobljavanja za poslove trenera/ice boksa

14:02 - 18.09.2019. in Uncategorized, Vijesti

Poštovano članstvo. Sukladno zakonu o sportu Republike Hrvatske te potrebi klubova da imaju certificirane i školovane kadruve, Sportsko učilište u suradnji i za potrebe Hrvatskog boksačkog saveza organizira provedbu Programa  osposobljavanja za poslove trenera/ice boksa.

SP: Milun bez četvrtfinala

11:37 - 18.09.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Hrvatski boksač superteške kategorije Marko Milun ostao je na korak do borbe za medalju na Svjetskom prvenstvu za seniore, koje se od 6. rujna boksa u Ekatarinburgu. Milun je sjajno krenuo u susretu osmine finala protiv Amerikanca Richarda Torreza.

SP: Milun u osmini finala

13:36 - 17.09.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Hrvatski superteškaš Marko Milun, danas će nastupiti u osmini finala Svjetskog prvenstva u boksu za seniore sa Amerikancem Richardom Torrezom juniorom. Marko je nakon odličnog dvoboja jučer sa viceprvakom Afrike zasluženo slavio na bodove, te će danas navečer boksati 15 susret na B ringu večernje sesije, koja počinje u 19 sati u Ekatarinburgu.

SP: Velika pobjeda Miluna

18:34 - 16.09.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Hrvatski superteškaš Marko Milun upisao je prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Marko je jednoglasnom odlukom sudaca slavio protiv viceprvaka Afrike Kimbembi Tshikeve iz Konga.