Vijesti

1. HBL: U subotu Brod domaćin

12:59 - 27.04.2017. in Uncategorized, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

Ove subote održat će se kolo 1. Hrvatske boksačke lige u sklopu memorijalnog turnira Ivica Ićo Arelić. Službena vaga je od 10-11 sati u Sportskoj dvorani Brod, a mečevi počinju u 13. sati.

Izbornik kadeta Yousef Hasan, juniora Pero Veočić

07:48 - 27.04.2017. in Uncategorized, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

Po odluci Izvršnog odbora, a nakon Pojedinačnog Prvenstva Hrvatske za mlađe dobne skupine, sukladno prošlogodišnjoj odluci da se Izbornici potvrđuju rezultatom, izabrani su novi Izbornici za kadete i juniore.

PPH Seniori: Prtenjača najbolji boksač, Zeljko najbolji tehničar

15:58 - 24.04.2017. in Uncategorized, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

stipeSjajnim finalima, pred prepunom dvoranom OŠ Novi Jelkovec okončano je četverodnevno 27. Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u boksu za seniore. Pred kamerama Sportske televizije, uz odličnu organizaciju BK Sesveta, klubu iz predgrađa Zagreba je potpuno zasluženo pripalo četiri naslova državnih prvaka te naslovi Najboljeg boksača prvenstva Stipana Prtenjače te Najboljeg tehničara Marka Zeljka.

Čalić upisao četvrtu profesionalnu pobjedu

15:10 - 24.04.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

calic-proMarko Čalić upisao je drugi nokaut u svojoj četvrtoj profesionalnoj pobjedi. Protivnik koji je “zalegaao” pod kišom Markovih udaraca bio je Mađar Attila Koros (13-11-1, 9 KO).

Sep prekidom startao profesionalnu karijeru

14:54 - 24.04.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti

img-20170422-wa0007Manje od minute trajao je prvi profesionalni nastup hrvatskog boksačkog olimpijca Hrvoja Sepa. Na borilačkoj priredbi Final Fight Championship 29 u ljubljanskoj dvorani Tivoli 31-godišnji poluteškaš BK Leonardo u prvoj rundi nokautirao je Milana Petrovića iz Srbije.

PPH Seniori: Započeo polufinalni dan

12:58 - 22.04.2017. in Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

img-20170422-wa0003Danas u 14 sati započeo je polufinalni dan 27. Pojedinačnog prvenstva Hrvatske u boksu za seniore. U dvorani je sve spremno za početak,već spremna za finale i ispunjena je gledateljima i natjecateljima.

PPH Seniori: Završio drugi dan natjecanja

14:11 - 21.04.2017. in Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

cofOkončan je drugi dan 27. Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za seniore, koje se do nedjelje boksa u Sesvetama. Rezultate možete pratiti uživo u nastavku. Ivan Prskalo iz BK Leonardo i Filip Poturović iz BK Nova Gradiška u kategoriji do 56 kilograma prvi su finalist ovogodišnjeg državnog prvenstva.