Vijesti

Kup nacija: Hrvatice solidne u ždrijebu

17:13 - 10.01.2018. in Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti

Četiri hrvatske boksačice dobile su danas ždrijeb za 7. Kup nacija u Srbiji. Solidan ždrijeb rekli bi. Prva će u ring seniorka Sara Beram u kategoriji 60 kg sa Rumunjkom Paulom Cosma. Mlađe seniorke će boksati slijedećih dana. Nikolina Čačić sa Nizozemkom Erin Dekkers, u 57kg, dok Ivona Brnić (69 kg) čeka bolju iz dvoboja Kazakhstan Srbija.

Produljenje registracije za 2018. godinu

11:35 - 10.01.2018. in EUBC Tournament Zlatko Hrbić, Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

Poštovani članovi. Kako bi se izbjegle bilo kakve nedoumice oko nastupa natjecatelja za određeni klub, obavezno je prilokom PRODULJENJA registracije za 2018. godine uz knjižicu priložiti i ispunjen registracijski list potpisan od natjecatelja ili njegovog roditelja/staratelja te ovlaštene osobe kluba uz pečat kluba. Za produljenje ako postoji aktualna knjižica NIJE potrebno slati dvije slike, domovnicu i preslik osobnog dokumenta, a što se šalje prilikom NOVE registracije. Registracijski list za 2018. naći ćete pod dokumentima na web stranici saveza.

Sve najbolje Vam želimo za predstojeće blagdane!

13:36 - 22.12.2017. in Uncategorized, Vijesti

Predstavljeni Hrvatski vitezovi

21:03 - 20.12.2017. in EUBC Tournament Zlatko Hrbić, Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

Danas je u Zagrebu i službeno predstavljen novi član Svjetske boksačke lige (WSB) „Hrvatski vitezovi“. Nakon što su hrvatski boksači godinama nastupali za inozemne timove, u 2018. godini na inicijativu Hrvatskog boksačkog saveza stigli smo i do najjačeg svjetskog boksačkog timskog natjecanja.

Sesvete tijesno sa Loznicom

12:09 - 18.12.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Hrvatski boksački klub Sesvete solidno je odradio posljednje kolo u gostima kod srpske Loznice. Konačnih 8:6, omogućilo je domaćinima prvo mjesto u ligi, dok su Sesvete tim rezultatom na trećem mjestu.

Uspješni naši u Straubingu

11:24 - 18.12.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Hrvatski boksači ovog su vikenda nastupili u njemačkom Straubingu u prijateljskom susretu boksača u Bavarskoj. Iz Zagreba je otišlo šestero boksača, koji su imali jake susrete.

Sparing i prosidba u BK Klis

11:11 - 18.12.2017. in Vijesti

U organizaciji boksačkog kluba Klis iz Općine Klis, ove subote održana je boksačka revija na kojoj nije bilo pobjednika. Sudjelovali su borci iz četiri boksačka kluba, BK Klis iz Klisa, BK Salona iz Solina, BK Grom i BK Pauk iz Splita. Ali dogodio se i jedan kuriozitet.  Prije samog početka natjecanja došlo je do zanimljivog detalja, Špiro Čipčić boksač boksačkog kluba Klis u ringu prije svog meča, zaprosio je svoju djevojku, također članicu istog kluba.