Vijesti

1. HBL/mladi: Team Predator odlično startao

17:50 - 02.12.2019. in Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

Proteklog vikenda u Matuljima uspješno su odboksani susreti prvog kola 1. HBL/mladi, ekipnog prvenstva Hrvatske za mlađe dobne skupine, juniora, kadeta i mlađih kadeta. Nakon 22 para, odbokano je čak 20 susreta, između 40 boksača iz 19 klubova Lijepe naše.

Posjet Olimpijske pobjednice Mossley Zagrebu

17:49 - 02.12.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Olimpijska pobjednica u boksu iz Rija Francuskinja Estelle Mossely, ovog je vikenda boravila u Zagrebu kao članica delegacije Francuskog saveza školskog sporta, koji je na svjetskom kongresu školskih sportskih federacija imao nominaciju za domaćina predstojećih Svjetskih školskih igara 2022. godine. Tom prigodom, Estelle se susrela sa predstavnicima Hrvatskog boksačkog saveza, viceprvakinjom Svijeta i Europe Nikolinom Ćaćić, trenerom Franjom Grgićem, Željkom Mavrovićem i Glavnim tajnikom HBS-a Markom Marovićem.

1.HBL: Kralj Tomislav poveo u ligi

17:37 - 02.12.2019. in Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

Matulji su uz 1.HBL/mladi, ugodtili i 1. Hrvatsku boksačku ligu za mlađe seniore i serniore. Tako je nakon odličnog otvaranja u kojem smo imali 10 muških i jedan ženski susret, na čelo tablice izbio Kralj Tomislav sa tri pobjede.

Ovog vikenda boksački dani u Matuljima

14:56 - 29.11.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

Franjo Marković, izvršni organizator, pokrovitelji skorašnje priredbe Županija primorsko-goranska i Općina Matulji te Hrvatski boksački savez svi zajedno jedva čekaju ovaj boksački vikend u Matuljima, gdje je kulminacija u nedjelju od 17.30 sati, kada u tamošnjoj školskoj sportskoj dvorani počinje međunarodni susret reprezentacija Hrvatske i Italije.

Parovi 1. HBL i 1. HBL/mladi

14:42 - 29.11.2019. in Uncategorized, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

U nastavku ćete pronaći parove prvog kola 1. HBL i 1. HBL/mladi, koje se boksa sutra u Matuljima.

Vaga je od 10-12 sati, dok su susreti od 14 sati.

Prijave za kolo 1. HBL i 1. HBL/mladi

13:16 - 26.11.2019. in Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

Poštovano članstvo, ovog vikenda održat će se prva kola za 1. HBL i 1. HBL/mladi sezona 2019/2020. Sukladno novom pravilniku, od ove sezone, Hrvatski boksački savez obzirom na brojnost mladih natjecatelja razdvojio je lige u 1. HBL za seniore i mlađe seniore te 1. HBL/mladi za mlađe kadete, kadete i juniore. Prvo kolo novih liga održava se u subotu 30.11.2019. godine, a izvršni organizator je BK Šampion Rijeka.

Pet natjecatelja na Hakiji Turajliću

14:39 - 25.11.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti

Petero hrvatskih natjecatelja nastupilo je ovog vikenda na 23. memorijalnom boksačkom turniru Hakija Turajlić u Sarajevu. Od hrvatskih predstavnika, najuspješniji bio je Gabrijel Veočić, koji je proglašen i najboljim boksačem turnira.