Vijesti

Deni Alagić poražen u finalu Praga

16:57 - 28.09.2020. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

U Pragu je završen turnir za mlađe seniore Memorijal Julius Torma. U 11 finala održanih posljednjeg dana natjecanja nastupio je i Hrvat Deni Alagić.

Održana Pevex liga u Zagrebu

16:50 - 28.09.2020. in Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

U Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu održano je 3. kolo Pevex lige. Najbolji meč dana pružili su poluteškaši Leo Cvetković i Denis Lazar. U odličnoj borbi koju je prelomio u zadnjoj rundi 22-godišnji Riječanin pobijedio je šest godina starijeg Slovenca jednoglasnom odlukom sudaca.

Ahmetović zaustavljen u polufinalu turnira u Pragu

18:24 - 25.09.2020. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Nakon što je odradio meč dana u pobjedi nad Janom Krocilom, Alen Ahmetović zaustavljen je u polufinalu 29. Memorijala Julius Torma.

Ahmetović slavio u borbi dana u Pragu

12:35 - 25.09.2020. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Alen Ahmetović slavio je u najboljoj borbi prvog dana Memorijala Julius Torma u Pragu. Hrvatski mlađi senior jednoglasnom odlukom sudaca (30:27, 30:27, 30:27, 30:27, 29:28) eliminirao je domaćeg predstavnika Jana Krocila u
meču lake kategorije.

Parovi subotnje Pevex lige

14:48 - 24.09.2020. in Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

Ove subote u podne bit će održano treće kolo Pevex lige u boksu za seniorke i seniore. Prema rasporedu, vaga i liječnički su  od 10 sati.

Reprezentacija u Češkoj

14:03 - 24.09.2020. in Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

U Pragu se održava boksački Memorijal Julius Torma na kojem nastupaju mlađi seniori. Danas na ring izlaze četvorica hrvatskih predstavnika. U polufinalu kategorije do 69 kilograma Timi Maslić bori se s Čehom Ondrejom Horvatom, dok u poluzavršnici kategorije do 75 kilograma Petar Pavčec ide na još jednog domaćeg borca Tomaša Burcsu.

Završeno rekordno kolo 1. Hrvatske boksačke lige

15:01 - 23.09.2020. in Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

Na Zagrebačkom velesajmu odboksano je četvrto kolo 1.HBL i 1.HBL mladi. Zbog rekordnog broja prijavljenih natjecatelja mečevi su se održavali na dva ringa istovremeno. Natjecanje se održalo u skladu s mjerama za suzbijanje pandemije i bez prisustva gledatelja.