Vijesti

2. kolo 1.Hrvatske boksačke lige u Puli – poziv na prijave

09:43 - 19.10.2018. in Uncategorized, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske
Slijedeću subotu, 27.10.2018g., održati će se 2. kolo 1. Hrvatske boksačke lige u sezoni 2018/2019g., a domaćin je BK Pula koji organizira memorijal Velikani Pulskog ringa “Aldo Buršić”.

Vaganje i liječnički pregled je od 11 do 13 sati, a početak borbi je u 15 sati. Vaga i mečevi će se održati u Sportskoj dvorani Patinaggio.

Prijave se vrše na email saveza zaključno sa četvrtkom, 25.10. do podne.

Željko Mavrović i mlade snage boksa na radionici u organizaciji HOO-a

14:06 - 18.10.2018. in Uncategorized, Vijesti

U četvrtak 18. listopada Željko Mavrović i pet naših mladih boksača sudjelovali su na edukativnoj radionici u organizaciji HOO-a koja je namijenjena  mladim sportašicama i sportašima na početku karijere, od 16 do 22 godine.

Boksači policajci spojili ljubav, entuzijazam i odricanje

12:17 - 18.10.2018. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Sport i služba mnogo je primjera, teško mogu zajedno. U ovom našem slučaju to se može iskoristiti u oba smjera. Kako je to moguće objasnit će nam izbornik Zdenko Behin koji je na 7. Europskim policijskim i vatrogasnim sportskim igrama koje su se održale u Španjolskoj Zvonimira Rebolja i Sandra Mrđenovića vodio do zlata a Branimira Lovrena do srebrnu medalje.

Izbornik Cerovec odabrao putnice za SP žena

12:13 - 18.10.2018. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Izbornik ženske seniorske boksačke reprezentacije Josip Cerovec napravio je listu putnica za Svjetsko prvenstvo, koje će se idućeg mjeseca održati u Indiji.

Izbornik Pijetraj objavio listu za Prvenstvo EU

11:20 - 17.10.2018. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Izbornik seniorske boksačke reprezentacije Leonard Pijetraj objavio je listu natjecatelja za prvenstvo Europske unije, koje će se održati od 8-19. studenog u Španjolskoj.

EP juniori: Lončarić osvojio treću europsku broncu

19:53 - 16.10.2018. in Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti

Borna Lončarić na Europskom juniorskom prvenstvu koje u utorak završava u Rusiji osvojio je treću uzastopnu broncu u kategoriji do 80 kg. U polufinalnom meču s Ircem Myersom.

Mavrović i Preskar u Varaždinu odradili prvu „Školu boksa“

17:44 - 15.10.2018. in Vijesti

Pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za sport u Varaždinu je startala škola boksa Hrvatskog boksačkog saveza. Ovo je početak strategije razvoja hrvatskog boksa, sukladno kojoj će dve velike boksačke zvijezde Željko Mavrović i Mario Preskar.