Vijesti

Smještaj za PPH seniori

13:13 - 19.04.2019. in Vijesti

Poštovano članstvo, obzirom na veliku popunjenost objekata objavljujemo vam smještajne objekte koje možete kontaktirati za boravak tijekom PPH seniori:

Hotel I, puni pansion po osobi i po danu od 321 kn telefon za rezervaciju: DOLORES CURIĆ KOŠPIĆ na sales@hotel-i.hr , broj mobitela 099 3966- 484.

Hotel Vienna, noćenje s doručkom po osobi i po danu  Jednokrevetna soba: 353,20 kn Dvokrevetna soba : 468,80 kn
Trokrevetna soba: 602,00 kn
Apartman : 840 kn
Boravišna pristojba i doručak uključeni u cijenu. Rezervacije : 01 3862 777

Hostel HI, noćenje od 100 kn po osobi i po danu, telefon za rezervaciju: 01 4841 261

Šarić osigurala medalju u Srbiji

11:16 - 18.04.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Hrvatska reprezentativka velter kategorije Maja Šarić, plasirala se u polufinale jakog A turnira Beogradski pobjednik, koji se do subote boksa u Srbiji. Maja je sa 3:2 pobijedila Australku Jessicu Messinu u teškom i uzbudljivom dvoboju.

Škola boksa u Solinu

10:30 - 18.04.2019. in Vijesti

Dalmatinska turneja Škole boksa Hrvatskog boksačkog saveza, koju promoviraju naši proslavljeni boksači Željko Mavrović i Mario Preskar, nastavila se u Solinu. Tamo im je domaćin bio BK Salona i glavni trener kluba, ujedno i novi Izbornik kadeta HBS-a Tomislav Bašić.

Propozicije PPH za seniore

15:44 - 17.04.2019. in Uncategorized, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

U nastavku ćete pronaći propozicije za nadolazeće PPH za seniore, koje će se održati u Zagrebu od 25-28. travnja 2019. godine. Propozicije-PPH-seniori-2019

Škola boksa u Klisu

12:24 - 17.04.2019. in Vijesti

Proteklog tjedna naši proslavljeni boksači Željko Mavrović i Mario Preskar održali su Školu boksa Hrvatskog boksačkog saveza u Klisu. Posjet je započeo susretom s članovima Boksačkog kluba Klis ispred kojega ih je primio predsjednik kluba Josip Didović, inače i predsjednik općinskog vijeća Općine Klis.

Ženska reprezentacija otišla za Beograd

11:54 - 17.04.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Ženska boksačka seniorska reprezentacija otišla je put Srbije, gdje će do kraja tjedna nastupati na međunarodnom boksačkom turniru Beogradski pobjednik. Marija Malenica (60 kg) i Maja Šarić (64 kg) branit će boje Lijepe naše na ovom jakom A turniru.

1. HBL: Rekordnih 48 parova u Rijeci

15:23 - 15.04.2019. in Uncategorized, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske

Dugo i uzbudljivo, bilo je ovogodišnje izdanje Riječke rukavice. Sa čak 48 parova Prve hrvatske boksačke lige, cjelodnevni program zadržao je publiku u dvorani Mladost na Trsatu do kasnih noćnih sati. Najuspješniji klub bio je domaćin, BK Rijeka, koji je upisao čak 26 bodova.