Vijesti

Filipi srebrni, Beram brončana

21:23 - 19.11.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Hrvatski teškaš Toni Filipi osvojio je srebrnu medalju na međunarodnom turniru Tammer u Finskoj. Toni je u finalu tijesno na bodove izgubio od Škota Scotta Forresta.

Sjajna večer u Podgorici

01:38 - 19.11.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti

Odlična atmosfera i vrhunski mečevi obilježili su uzbudljivu boksačku večer u Podgorici. Crna Gora pokazala se kao hvalevrijedan domaćin susreta reprezentacije Regionalne lige i Italije, u kojoj su boksači podigli brojnu publiku na noge.

Filipi u finalu Tamperea

22:30 - 18.11.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti

Hrvatski teškaš Toni Filipi plasirao se u finale jakog međunarodnog turnira Tammer u Finskoj. Toni je na bodove slavio protiv Irca Kirila Afanaseva.

Večeras Hrvati u reprezentaciji Regionalne lige u Podgorici

17:51 - 18.11.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Veliki boksački spektakl večeras će se održati u glavnom gradu Crne Gore u dvoboju reprezentacije Regionalne lige i Italije. Boje regionalaca branit će čak tri hrvatska boksača. Damir Plantić (81 kg), Luka Pratljačić (91 kg) i Ivan Erslav (+91 kg). Interes za ovaj susret u Podgorici izuzetno je velik, a moći će se pratiti uživo večeras od 21 sat na programu Arena sport 5 u Hrvatskoj.

Filipi upisao pobjedu u Tamperu

17:39 - 18.11.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti

Hrvatski boksač Toni Filipi ostvario je pobjedu u teškoj kategoriji Tammer turnira u Finskoj. Toni je slavio protiv Litvanca Tomasa Olberkisooma i ujedno bio jedini naš predstavnik koji je taj dan ostvario pobjedu.

Ante Prkačin novi Sportski direktor Saveza

15:08 - 16.11.2017. in Vijesti

Jučer je na sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog boksačkog saveza odabran novi  Sportski direktor Hrvatskog boksačkog saveza. Jednoglasno je pozicija dodijeljena hrvatskom doajenu Anti Prkačinu, članu IO-a HBS-a.

Hrvatima odabrani suparnici u Tampereu

11:54 - 16.11.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti

Hrvatski boksački reprezentativci saznali su svoje suparnike na jakom međunarodnom turniru i Finskoj. Takoćesvi boksati sutra, a prva će u ring Sara Beram sa brončanom olimpijkom Mirom Potkonen. Leo Cvetković boksa sa Škotom Borisom Crichtonom, a Toni Filipi u teškoj sa Litavcem Tomasom Olberkisoom.