WSB: HRGOVIĆ I ČALIĆ DANAS UŽIVO

Hrvatski boksači Filip Hrgović i Marko Čalić večeras će odraditi svoje mečeve u Svjetskoj boksačkoj ligi (WSB). Posebna je novost što će se oni uživo moći pratiti putem interneta na slijedećim linkovima:
Čalić UŽIVO od 21 sat
Hrgović UŽIVO od 22 sata

Teškaš Hrgović, nastupit će za svoj francuski klub Paris United koji u Turskoj boksa sa Istanbul Bosphorusima. Prema rasporedu Filip će se susresti sa Bjelorusom Viktorom Zujevom, lanjskim europskim viceprvakom. Zujev je u WSB-u do sada ostvario dvije pobjede i dva nastupa pa će ovo biti velik izazov za potencijalnog B kandidata HOO-a Hrgovića koji ima niz od pet uzastopnih pobjeda.

Marko Čalić, član Mumbai Fightersa odlazi u Italiju. On će u Milanu boksati sa predstavnikom vodeće momčadi Milano Thunderom. U ring mu ulazi iskusni WSB-ovac Francuz Ludovic Groughe srebrni u WSB-u sa trenutnim skorom od devet pobjeda i samo jednim porazom u ovom natjecanju.

Zahvaljujući AIBA-i pod čijom paskom se i održava ova liga, ove mečeve moći ćete uživo pratiti na njihovom video linku, kao što sve dosadašnje borbe u WSB-u možete pronaći na WSB-ovom youtube kanalu.
http://www.youtube.com/worldseriesboxingtv

Najnovije vijesti

Pretraživanje