VIDEO HRVATSKI BOKS Nova, sedma po redu emisija ‘Hrvatski boks’ u srijedu, 2. lipnja 2021. u 17.30 sati na SPORTSKOJ TELEVIZIJI

VIDEO HRVATSKI BOKS Nova, sedma po redu emisija ‘Hrvatski boks’ u srijedu, 2. lipnja 2021. u 17.30 sati na SPORTSKOJ TELEVIZIJI

Video najava sedme emisije HRVATSKI BOKS na Sportskoj televiziji:

https://www.youtube.com/watch?v=hAG-p5QFvzg

U srijedu, 2. lipnja 2021. u 17.30 sati u programu Sportske televizije (SPTV-a) ne propustite sedmu po redu emisiju HRVATSKI BOKS u produkciji Hrvatskog boksačkog saveza.

U sedmoj emisiji HRVATSKI BOKS prikazujemo sve o hrvatskim olimpijcima koji se od 4. do 8. lipnja u Parizu bore za cilj karijere – Olimpijske igre u Tokiju!

Ispratili smo naš olimpijski kvartet s njihovim trenerima na put pun nade i najljepših snova.

Izglede Nikoline Ćaćić, Marije Malenice, Luke Plantića i Marka Miluna procjenjuju naši bivši olimpijci Marko Tomasović i Vedran Đipalo!

Sve o mladim asovima s Prvenstva Hrvatske za mlađe dobne skupine koji će posebno pamtiti mladići iz Zadra, Osijeka, Rijeke, Zagreba, Slavonskog Broda, Požege i pogotovo – splitske Torcide!

Mladi klub s Poljuda osvojio je prvu medalju u klupskoj povijesti na državnom prvenstvu!

Sve o hrvatskom boksu – samo u emisiji HRVATSKI BOKS na Sportskoj televiziji (SPTV-u). Novih pola sata uzbuđenja u i oko ringa u srijedu, 2. lipnja 2021. u 17.30 sati!

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje