Sjajni Ježek, Rebolj i Ćaćić

Sjajni Ježek, Rebolj i Ćaćić

Odlično boksaju hrvatski reprezentativci na memorijalnom turniru Istvan Bocskai. Posljednja dva dana turnira nižu pobjede, a jučer se čak troje naših predstavnika plasiralo u današnja polufinala. U medaljama su Nikolina Ćaćić, Noa Ježek i Zvonimir Rebolj.

Noa Ježek (75 kg) upisao je za sada tri uvjerljive pobjede u Debrecenu. Nakon prve pobjede nad Gruzijcem, Noa je savladao favoriziranog Yoku, da bi za medalju pobijedio Mađara Master Somu 5:0. U polufinalu ga danas čeka Francuz Moreno Fedreno, koji je jednoglasno pobijedio Belgijanca De La Chapella.

Luak Plantić (81 kg), nakon pobjede nad  Alžircem Houmri Mohamedom, u četvrtfinalu je sa 4:1 izgubio od Rumunja Aradoaiea.

Zvonimir Rebolj, nakon slobodnog prvog kola, išao je na Slovaka Kostura. Naš teškaš, odlično je odradio susret i superiorno došao do polufinala, u kojem ga čeka Alžirac Benchabla.

Dea Bolanča (57 kg) nije uspjela pobijediti jaku Talijanku Irmu Testu, dok je Nikolina Ćaćić, nakon prvog slobodnog kola slavila u četvrtfinalu. Ćaćić je u kategoriji do 51 kg pobijedila Mađaricu Beatu Dudek, a u polufinalu danas ju čeka Srpkinja Nina Radovanović.

Susrete polufinala možete pratiti uživo na linku:

Online Stream

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje