Reprezentacija odrađuje pripreme uoči Svjetskog kupa

Reprezentacija odrađuje pripreme uoči Svjetskog kupa

Hrvatska boksačka reprezentacija u Cologneu odrađuje posljednje sparinge uoči početka Svjetskog kupa u Njemačkoj. Pod paskom Zamjenika izbornika Kristijana Hodaka i trenera Pere veočića, naši su reprezentativci odradili niz zajedničkih sparinga i treninga sa Njmačkom, Indijom, Belgijom i Francuskom.

Samo natjecanje počinje 16. prosinca i traje do nedjelje, a reprezentaciji će se priključiti i Marko Milun, koji će također nastupiti na Svjetskom kupu. Uz njega u Njemačku dolaze još i trener Leonard Pijetraj, sudac Sanjin Žmikić i Marko Marović, koji će biti Tehnički delegat Svjetskog kupa.

–  Nakon 10-dnevnih priprema sve je uspješno prošlo. Zadovoljni smo formom koju su boksači pokazali na pripremama i treninzima. Raspoloženje i atmosfera su pozitivni i nema razloga da se ne očekuju dobri rezultati. Velika je stvar u ovo teško vrijeme COVID pandemije, otići trenirati s kvalitetnim suparnicima. Hvala savezu na podršci – kaže Hodak.

Vjerujemo da će naša reprezentacija ostvariti uspjeh na ovom velikom natjecanju, koje će te moći pratiti putem live-streeminga.

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje