PRVI ZAGI KUP 2022. NA JARUNU OD 1. DO 3. SRPNJA 2022. Rok za prijave za prvo natjecanje na otvorenom ovoga ljeta do srijede, 29. lipnja 2022.!

PRVI ZAGI KUP 2022. NA JARUNU OD 1. DO 3. SRPNJA 2022. Rok za prijave za prvo natjecanje na otvorenom ovoga ljeta do srijede, 29. lipnja 2022.!

Na južnoj strani Jarunskog jezera u Zagrebu u završnoj su fazi intenzivni radovi na postavljanju borilačkog centra na otvorenom Jarun Open Gladijator Gymu.

Članovi BK Gladijatora s glavnim trenerom Tomom Kadićem neumorno i cjelodnevno rade na dotjerivanju i stavljanju u funkciju borilišta koje će biti znatno unaprijeđeno u odnosu na prošlo ljeto kada se već pokazalo kao pun pogodak i omiljeno mjesto Zagrepčana svih generacija za borilačke treninge na otvorenom.

Prošloga ljeta, kada su još bile na snazi epidemiološke mjere protiv covida, u otvorenom borilištu na Jarunu odvijala su se i brojna vrlo uspjela boksačka natjecanja – Hrvatska boksačka liga i HBL/mladi, te državna boksačka prvenstva u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Ovoga ljeta Jarun Open Gladijator Gym otvorit će se službeno natjecanjem od petka do nedjelje, 1. do 3. srpnja 2022. organizacijom klupskog ekipnog natjecanja ZAGI KUP 2022. za sve dobne uzraste u muškoj i ženskoj konkurenciji – mlađih kadeta, kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora.

ZAGI KUP 2022. bit će i kriterijsko natjecanje za međunarodna natjecanja mlađih dobnih skupina, kadeta i juniora. 

Predviđene su i novčane nagrade za najbolje klubove u ekipnoj konkurenciji!

Zbog produženog vikenda i spojenih prazničnih dana rok za prijave produžen je do srijede, 29. lipnja 2022. do 24.00 sata!

Prijave se primaju na mail: gladijator.organizacija@gmail.com

Najnovije vijesti

Pretraživanje