PREDSJEDNIK EUBC-a dr. IOANNIS FILIPPATOS DAJE PUNU POTPORU NAŠIM BOKSAČIMA I TRENERIMA, KLUBOVIMA i HBS-u! Predsjednik Nadzornog odbora HBS-a Jurica Runtić na važnim sastancima u sjedištu Europske boksačke federacije EUBC-a u Asizu (Italija)

PREDSJEDNIK EUBC-a dr. IOANNIS FILIPPATOS DAJE PUNU POTPORU NAŠIM BOKSAČIMA I TRENERIMA, KLUBOVIMA i HBS-u! Predsjednik Nadzornog odbora HBS-a Jurica Runtić na važnim sastancima u sjedištu Europske boksačke federacije EUBC-a u Asizu (Italija)

Predsjednik Nadzornog odbora Hrvatskog boksačkog saveza Jurica Runtić, kao izaslanik HBS-a, u talijanskom Asizu, sjedištu Europske boksačke federacije EUBC-a i Talijanskog boksačkog saveza, sastao se s predsjednikom Europske boksačke federacije dr. Ioannisom Filippatosom; predsjednikom Sudačke komisije EUBC-a i počasnim predsjednikom Talijanske boksačke federacije Vitorijem Laijem; te počasnim predsjednikom EUBC-a Francom Falcinellijem.

Ugledni grčki liječnik, dr. Ioannis Filippatos, vlasnik vrhunske bolnice u Ateni, prije dugogodišnji predsjednik Zdravstvene komisije EUBC-a i Grčkog boksačkog saveza, a od prošle godine predsjednik Europske boksačke federacije EUBC-a, čestitao je Jurici Runtiću na rezultatima koje hrvatski boks postiže na međunarodnoj sceni. Izrazio je punu potporu hrvatskim boksačima i trenerima i poželio im puno uspjeha u daljnjim nastupima i borbama za odličja na europskim i svjetskim prvenstvima.

Predsjednik dr. Filippatos istinski je oduševljen rezultatima koje u skromnim uvjetima postižu hrvatski boksačice i boksači u svim kategorijama, te što su po ostvarenim rezultatima puno iznad značenja brojčano male nacije u svjetskim okvirima.

Dr. Ioannis Filippatos jako cijeni postignute rezultate i napore koje zajednički ulažu Hrvatski boksački savez, klubovi i treneri kako bi naši boksačice i boksači bili na najvišoj međunarodnoj razini, a posebno poštuje stogodišnju tradiciju organiziranog bavljenja boksom u Hrvatskoj.

Dr. Filippatos pritom je jako dobro upoznat s vrhunskim rezultatima svih hrvatskih sportaša u brojnim sportovima, od nogometa nadalje, te ističe uspjehe hrvatskog sporta kao primjer za puno veće i financijski moćnije države.

Dr. Ioannis Filippatos prati sve sportove, prisni je prijatelj s vlasnikom FC Olympiacosa Evangelosom Marinakisom (vlasnk i FC Nottingham Foresta), a veliki je i ljubitelj vaterpola pa se s radošću prisjeća Josipa Pavića, Andra Bušlje, Mare Jokovića i drugih, te je želio pozdraviti svoje prijatelje u Hrvatskoj:

Pozdravite mi puno Josipa Pavića, vrhunskog vaterpolskog vratara kojeg sam uživao gledati u Ateni dok je branio za Olympiacos.

Na sastanku u sjedištu Europske boksačke federacije u Asizu razgovaralo se i o nastavku plodne suradnje Talijanskog i Hrvatskog boksačkog saveza koja je dosad na obostranu korist rezultirala brojnim zajedničkim pripremama i reprezentativnim mečevima u svim kategorijama u Italiji i Hrvatskoj.

 

 

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje