NOVI TERMIN MEĐUNARODNOG GRAND PRIX ZAGREB OD 5. – 10. XII. 2023. GODINE Termin zagrebačkog Grand Prixa pomaknut je na prosinac na molbu Natjecateljske komisije EUBC-a zbog Balkanskog prvenstva u Bugarskoj

NOVI TERMIN MEĐUNARODNOG GRAND PRIX ZAGREB OD 5. – 10. XII. 2023. GODINE Termin zagrebačkog Grand Prixa pomaknut je na prosinac na molbu Natjecateljske komisije EUBC-a zbog Balkanskog prvenstva u Bugarskoj

Tradicionalni međunarodni turnir za seniore i seniorke GRAND PRIX ZAGREB umjesto u prvotno predviđenom terminu od 26. rujna do 1. listopada 2023. godine, održat će se u Zagrebačkom boksačkom centru od 5. do 10. prosinca 2023. godine.

Do promjene datuma došlo je na zahtjev Europske boksačke federacije EUBC-a i Natjecateljske komisije EUBC-a koji su zamolili Hrvatski boksački savez za pomicanje termina zbog toga što se od 25. rujna do 4. listopada 2023. održava Balkansko prvenstvo za seniore u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Predsjedniku Hrvatskog boksačkog saveza Boni Bošnjaku pismenu molbu uputio je Maxim Certicovtev, predsjednik Natjecateljske komisije EUBC-a (predsjednik HBS-a Bono Bošnjak je i član Natjecateljske komisije EUBC-a):

“Poštovani g. Bošnjak,

Kao što znate, planirano je održavanje EUBC Balkanskog prvenstva za seniore i seniorke od 25. rujna do 04. listopada 2023. godine u Albeni, Bugarska.

GRAND PRIX ZAGREB za seniore i seniorke predviđen je od 26. rujna do 1. listopada 2023. godine, istodobno u terminu s Balkanskim prvenstvom.

Nakon detaljnog razmatranja, Natjecateljska komisija EUBC-a želi ljubazno zamoliti Hrvatski boksački savez da razmotri pomicanje Grand Prix turnira u Zagrebu u nekom kasnijem terminu ove godine.

To bi svim balkanskim zemljama, uključujući i Hrvatsku, dalo priliku da mogu sudjelovati na oba događaja, a izbjegli bismo da države sudionice moraju birati između nastupa na Grand Prixu i Balkanskom prvenstvu.

Iskreno se nadamo da ćete uvažiti naš prijedlog.

Hvala i veselimo se pozitivnom odgovoru.

Lijepi pozdrav,

Maxim Certicovtev
Predsjednik Natjecateljske komisije EUBC-a”

Predsjednik Bošnjak i Hrvatski boksački savez prihvatili su molbu gosp. Maxima Certicovteva, predsjednika Natjecateljske komisije EUBC-a i pronađen je novi termin za održavanje tradicionalnog, petog po redu međunarodnog turnira GRAND PRIX ZAGREB.

Novi termin održavanja bit će od 5. do 10. prosinca 2023. godine u Zagrebačkom boksačkom centru.

 

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje