MLADI ZADRANIN PETAR KREŠIMIR KNEŽEVIĆ OSIGURAO MEDALJU NA 60. BEOGRADSKOM POBJEDNIKU! Knežević bez borbe prošao Marokanca, za finale se bori protiv predstavnika Srbije, a Gabriel Debanić zaustavljen u meču za odličje od domaćeg reprezentativca

MLADI ZADRANIN PETAR KREŠIMIR KNEŽEVIĆ OSIGURAO MEDALJU NA 60. BEOGRADSKOM POBJEDNIKU! Knežević bez borbe prošao Marokanca, za finale se bori protiv predstavnika Srbije, a Gabriel Debanić zaustavljen u meču za odličje od domaćeg reprezentativca

Mladi zadarski reprezentativac Petar Krešimir Knežević plasirao se u polufinale 60. izdanja jednog od najstarijih europskih turnira ‘Beogradskog pobjednika’ koji se održava u zemunskoj dvorani Pinki i osigurao medalju u svom debitantskom nastupu.

Knežević je u polufinale polusrednje kategorije do 71 kg prošao bez borbe jer je Marokanac Zine El Abidin Amroug predao meč 1/4 finala zbog ozljede. Marokanac je dan prije nokautom u prvoj rundi pobijedio predstavnika Slovenije.

Petar Krešimir Knežević (Sveti Donat Zadar) tako je s dvije upisane pobjede osigurao polufinale i odličje na 60. Beogradskom pobjedniku – svladao je prekidom zbog ozljede reprezentativca Austrije i bez borbe predstavnika Maroka!

Knežević će se u subotnjem polufinalu boriti protiv domaćeg predstavnika Srbije Igora Rogića koji je na bodove jednoglasno pobijedio reprezentativca Poljske Tukasza Zygulu.

Drugi naš mladi reprezentativac Gabriel Debanić (Leona Zagreb) također u debitantskom nastupu na tradicionalnom ‘Beogradskom pobjedniku’ oprostio se vrlo dobrom borbom u 1/4 finalu srednje kategorije do 75 kg koju je izgubio na bodove od iskusnijeg domaćeg predstavnika Srbije Jovana Nikolića.

Debanić se ravnopravno u tri runde nosio s iskusnijim Nikolićem koji je otpočetka nametnuo inicijativu, agresivno napadao i pritiskao našeg reprezentativca prema konopcima.

Debanić je neoprezno na početku nepripremljen dočekao silovite juriše srpskog predstavnika i primio kombinaciju za brojanje što ga je odmah stavilo u podređen položaj.

Poslije toga uspio se oporaviti i uspostaviti ravnotežu, boljim kretanjem izbjegavao je nalete Nikolića, dobro i čisto kontrirao, nekoliko puta snažno pogodio i zaustavio napade, ali nije se uspio nametnuti i preokrenuti meč na svoju stranu. Nikolić je zadržao napadački gard, držao ritam do kraja i na bodove se sigurno plasirao u polufinale.

Čestitke našim mladim snagama Petru Krešimiru Kneževiću i Gabrielu Debaniću na debitantskom nastupu na uglednom Beogradskom pobjedniku – Zadranin već ima dvije pobjede i polufinale, a Debanić je boksao dva vrlo dobra meča, izborio čistu pobjedu nad predstavnikom Tajvana (Kineskog Tajpeha) te srčanu borbu s iskusnijim domaćim reprezentativcem.

Čestitke i trenerima Danijelu Vekiću i Mariju Preskaru koji ih vode u zemunskoj dvorani Pinki.

U subotnjim polufinalima imat ćemo dvoje predstavnika – Petra Krešimira Kneževića do 71 kg i dvostruku pobjednicu Beogradskog pobjednika u posljednje dvije godine Saru Beram!

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje