MLADI HRVATI OSVOJILI DEVET MEDALJA NA VELIKOM GHEORGHENI OPENU U RUMUNJSKOJ! Zlatne Lana Skupnjak i Lorena Horvat, a kadeti i juniori osvojili još srebro i šest brončanih odličja!

MLADI HRVATI OSVOJILI DEVET MEDALJA NA VELIKOM GHEORGHENI OPENU U RUMUNJSKOJ! Zlatne Lana Skupnjak i Lorena Horvat, a kadeti i juniori osvojili još srebro i šest brončanih odličja!

Hrvatska juniorska i kadetska selekcija vraća se s velikog međunarodnog turnira Gheorgheni Opena u Rumunjskoj (od 20. do 26. lipnja 2022.) s devet odličja!

Naši juniori i kadeti (10 juniora, 11 kadeta i dvije kadetkinje) ostavili su odličan dojam na jednom od najkvalitetnijih europskih turnira za mlađe dobne kategorije u konkurenciji više od 200 mladih boksačica i boksača. Bila je svima to veliko međunarodno iskustvo i odlična provjera za predstojeća kadetska i juniorska europska prvenstva.

Mladi hrvatski boksači ukupno su na Gheorgheni Openu osvojili devet medalja – dva zlata, jedno srebro i šest brončanih odličja!

Sve čestitke na odličnim nastupima naših mladih snaga i trenerima koji su ih vodili u rumunjskoj Transilvaniji: Danijelu Brkiću, Stanku Ninčeviću i Pavlu Dekarisu Galjaniću!

Najugodnije iznenađenje su dvije zlatne djevojke iz Thor Bartolovca – Lana Skupnjak i Lorena Horvat – koje su osvojile zlatne medalje u kadetskim kategorijama do 63 kg, odnosno 70 kg. Obje naše mlade boksačice Lana Skupnjak i Lorena Horvat u borbama za zlato prekidima su pobijedile kvalitetne predstavnice Ukrajine i Rumunjske!

Sve čestitke zlatnim curama iz Thor Bartolovca kao potvrda odličnog rada u klubu na čelu s trenerom Robertom Herićem!

Srebrnu medalju u najtežoj kadetskoj kategoriji do 90 kg osvojio je Šime Vuletić (Team Predator Rijeka).

Brončane medalje osvojili su u juniorskoj konkurenciji: Ivan Mikulić (Čakovec) do 54 kg i Josip Grgić (Sesvete) do 66 kg.

Brončane medalje u kadetskoj konkurenciji osvojili su: David Kuhar (David Koprivnica) u kategoriji do 48 kg, Vid Kučan (Ares Zadar) do 63 kg, Juraj Tutundžić (Brod Sl. Brod) do 66 kg i Niko Goreta (Grom Split) do 70 kg.

Čestitke svima na srčanim borbama i kako su ponosno predstavljali Hrvatsku u jakoj međunarodnoj konkurenciji u Rumunjskoj! Kad im nisu bili mečevi u rasporedu, naši mladi boksači svakodnevno su predano trenirali i sparingirali sa suparnicima iz ostalih zemalja!

Mladi hrvatski boksači nakon cjelonoćne vožnje autobusom vraćaju se iz Transilvanije u Zagreb u ponedjeljak, 27. lipnja u prijepodnevnim satima.

Najnovije vijesti

Pretraživanje