LORENA HORVAT U FINALU EUROPSKOG KADETSKOG PRVENSTVA U ERZURUMU! Sjajna cura iz BK Thor Bartolovca deklasirala Irkinju u polufinalu, Valeria Šteko i Agata Štajcer osvojile europske bronce!

LORENA HORVAT U FINALU EUROPSKOG KADETSKOG PRVENSTVA U ERZURUMU! Sjajna cura iz BK Thor Bartolovca deklasirala Irkinju u polufinalu, Valeria Šteko i Agata Štajcer osvojile europske bronce!

Fantastična LORENA HORVAT iz malog kluba Thor Bartolovca plasirala se u finale Europskog kadetskog prvenstva u kategoriji do 70 kg i osigurala najmanje srebrnu medalju!

BRAVO LORENA, BRAVO ZA TRENERA ROBERTA HERIĆA i NAŠ STRUČNI STOŽER, BRAVO ZA BK THOR BARTOLOVEC I SVE ČESTITKE ZA NAJVEĆI USPJEH U POVIJESTI MLADOG KLUBA IZ MALOG BARTOLOVCA POKRAJ VARAŽDINA!

Lorena Horvat u polufinalu je furiozno, uvjerljivo sa 5:0 svladala Irkinju Chloe Louise Poleon!

Lorena je beskompromisno napala otpočetka, pritisnula veću i naizgled snažniju Irkinju i nije joj dopuštala ni sekunde predaha, neumorno i razorno poput leteće tvrđave zadavajući udarce i kombinacije.

Irkinja Poleon pokušavala je pratiti strahovit ritam i napade naše Lorene, no nije uspijevala i meč je bio praktički riješen poslije dvije runde i uvjerljivog vodstva mlade Hrvatice!

Nošena navijanjem svih naših mladih boksača i boksačica Lorena je suvereno jurišala i zasluženo nam podarila najveće slavlje!

Lorena je prije toga u četvrtfinalu dominantno pobijedila domaću Turkinju, u polufinalu je izgledala još superiornije, a u finalu je za zlato u subotu, 20. kolovoza 2022. očekuje snažna predstavnica Ukrajine Sofia Novikova!

Još jednom sve čestitke, bravo za sve naše djevojke koje su osvojile tri medalje na Europskom kadetskom prvenstvu – Valeria Šteko i Agata Štajcer ponosno nose bronce, a Lorena Horvat borit će se za zlato!

BUDIMO PONOSNI NA NAŠE HRABRE DJEVOJKE!

Mlada boksačica iz Münchena Valeria Šteko, članica BK Petar Zrinski, koja ove godine prvi put nastupa za hrvatsku reprezentaciju, osvojila je brončanu medalju na Europskom kadetskom prvenstvu u Erzurumu u kategoriji do 54 kg!

Valeria je u polufinalu jednoglasnom odlukom zaustavljena od Rumunjke Trigor Bucus Rogio!

Rezultat ne oslikava tijek borbe, naprotiv, ponovo ćemo potpisati da je naša mlada boksačica oštećena u bodovanju, kao što su nas suci već zakinuli za medalje kadete Adema Gašija i Niku Goretu!

Suci kao da su unaprijed proglasili rumunjsku boksačicu pobjednicom, pa je po bodovima sve bilo riješeno nakon dvije runde, premda je Valeriji trebala pripasti najmanje jedna, ako ne i obje!!?

U prvoj, potpuno izjednačenoj rundi Valeria Šteko imala je veću inicijativu, Rumunjka ni po čemu nije bila bolja, a pogotovo ne u drugoj i trećoj rundi u kojoj je rumunjska predstavnica izbjegavala borbu, povukla se na dva-tri koraka od Valerije i čekala da prođe vrijeme i da je suci proglase pobjednicom.

Valeriji sve čestitke, bravo za sjajne izvedbe na Europskom prvenstvu kojima je potvrdila neslućeni potencijal i uz sjajan rad u obitelji Šteko uz oca Mladena ne sumnjamo u nove uspjehe i medalje na najvećim natjecanjima!

Srčana Agata Štajcer, članica BK Kutina, s Europskog kadetskog prvenstva nosi brončano odličje u kategoriji do 60 kg!

Na svom prvom velikom natjecanju Agata je u polufinalu jednoglasno izgubila od Engleskinje Lexi Walker!

Naša mlada Agata može biti zadovoljna što je meč izdržala do kraja, jer u trećoj rundi našla se i u nokdaunu – namjerila se na kvalitetniju, bržu, iskusniju, u svakom segmentu bolju boksačicu!

Agata Štajcer u četvrtfinalu je impresivno prekidom pobijedila predstavnicu Azerbajdžana i polufinale s vrhunski pripremljenom Engleskinjom bio je maksimum!

Bravo Agata, iskustvo i uspjeh s EP-a u Erzurumu mogu joj samo dati novu snagu i energiju za buduća natjecanja, kao i njenom malom klubu BK Kutini!

Rezultat naše reprezentacije i stručnog stožera s izbornikom Perom Veočićem (9 kadeta, 5 kadetkinja, četiri trenera) zaslužuje sve pohvale – jedno finale, dvije bronce, ukupno tri medalje naših boksačica, kao i pet četvrtfinala i borbi za medalje naših kadeta i još dva naših kadetkinja, uspjeh je za svaki respekt!

Orijentacija Hrvatskog boksačkog saveza na maksimalnu potporu radu s mladima i potporu ženskom boksu pokazala se i više nego opravdanom!

Najnovije vijesti

Pretraživanje