IZBORNIK KRISTIJAN HODAK ODREDIO REPREZENTATIVCE ZA DUAL MEČ S ITALIJOM U SUBOTU, 22. TRAVNJA 2023. Hrvatsku će u Trstu protiv selekcije Italije predstavljati šestorica boksača i boksačica Lidija Tišlar

IZBORNIK KRISTIJAN HODAK ODREDIO REPREZENTATIVCE ZA DUAL MEČ S ITALIJOM U SUBOTU, 22. TRAVNJA 2023. Hrvatsku će u Trstu protiv selekcije Italije predstavljati šestorica boksača i boksačica Lidija Tišlar

Izbornik hrvatske seniorske reprezentacije Kristijan Hodak odredio je sastav za dual meč s Italijom u Trstu, u subotu 22. travnja 2023.

Seniorska reprezentacija do petka, 21. travnja 2023. u proširenom sastavu nalazi se na zajedničkim pripremama u Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu, a među njima su i kandidati za Svjetsko prvenstvo u Taškentu (Uzbekistan) 1.-14. svibnja 2023. i za Europske igre u Krakowu (Poljska) 21. lipnja do 2. srpnja 2023. godine.

U meču protiv Italije u Trstu ove subote 22. IV. Hrvatsku će predstavljati:

do 63,5 kg Filip Poturović (Nova Gradiška)

do 63,5 kg Luka Hrustić (Leonardo Zagreb)

do 71 kg     Marijan Vujević (Grom Split)

do 86 kg    Marko Čalić (Pula)

do 92 kg     Marko Ramljak (Rijeka)

do 92 kg     Ivan Đuka (Salona Solin)

do 60 kg     Lidija Tišlar (Stršljen Samobor)

Hrvatsku selekciju u Trstu će voditi izbornik Kristijan Hodak i trener Vedran Krga (Stršljen Samobor).

Dual meč s Italijom u Trstu u sklopu 11. Memorijala Enza Battimellija dogovoren je na molbu domaćina u šest muških borbi i jednu žensku, pa su prema dogovoru s Talijanima složene i potrebne kategorije.

Hrvatski reprezentativci u Trst putuju iz Zagreba u petak, 21. travnja poslijepodne po završetku zajedničkih priprema na Velesajmu.

Reprezentativni susret u Trstu nastavak je odlične i u svakom pogledu primjerne suradnje hrvatskog i talijanskog boksačkog saveza.

Ove godine hrvatska juniorska reprezentacija boksala je već s najboljom juniorskom selekcijom Italije u Latini kod Rima, seniori su redovito na pripremama u Asizu, a lani su najbolji talijanski boksači gostovali kod nas na zajedničkim pripremama u Splitu, te u reprezentativnom meču u Solinu.

 

 

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje