HRVATSKA SPREMNA ZA SRBIJU

Sve je spremno za Memorijal „ Zlatko Hrbić“ u boksu, rekli su to predstavnici Hrvatskog boksačkog saveza na konferenciji za novinstvo koja se danas održala u Hotelu Vienna u Zagrebu.

Prema riječima Predsjednika Hrvatskog boksačkog saveza Ante Vičevića, reprezentacija Srbije u Zagreb dolazi idućeg tjedna u jakom sastavu koji broji čak 10 boksača, koji će na ring Boćarskog doma izaći 3. ožujka u subotu u 19. sati.
– Izuzetno smo zadovoljni što će ovogodišnji „Hrbić“ pružiti jak međunarodni dvoboj. Reprezentacija Srbije dolazi u top sastavu i ovaj im je meč izuzetno bitan zbog predstojećih kvalifikacija za Olimpijske igre. Njihov izbornik Zoran Manojlović osobito je ponosan na svog srednjaša Aleksandra Drenovak koji se već kvalificirao za Olimpijske igre u Londonu, a mi smo mu za protivnika pripremili Sanjina Pol-Vrgoča koji je jedan od trojice Hrvata iz WSB-a, a koji će nastupiti u Zagrebu.
Uz njih treba izdvojiti i ostale naše predstavnike u svjetskoj ligi Marka Čalića (-91kg) i Bojana Miškovića (-81kg), treba spomenuti olimpijca iz Pekinga superteškaša Marka Tomasovića te iskusnog Bornu Katalinića (-69kg).
Siniša Hrbić, zahvalio se Savezu na ponovnoj organizaciji memorijala u čast njegovom proslavljenom ocu, „Zlatku Hrbiću“, a Dubravko Klarić iz Vladinog ureda za suzbijanje zloporabe droga naglasio je kako je sport jedna od stvari koje pomažu prevenciji te da oni rado pomažu ovakve vrhunske projekte.
Glavni tajnik saveza Boris Katalinić izvjestio je kako će u jutarnjim satima 3. ožujka u dvorani Boćarskog doma, uoči „Hrbića“ biti održano 3. Kolo Ekipnog prvenstva Hrvatske u boksu za regiju Sjever.

PAROVI DVOBOJA HRVATSKA-SRBIJA:
1. 56 kg Nenad Dimitrijević Mirsad Ahmeti – BK Pula
2. 60 kg Sergej Rackov Ivan Njegač â€“ BK Velika Gorica
3. 64 kg Ljubomir Marjanović Danijel Vekić – BK Petar Zrinski
4. 69 kg Vladimir Vlajić Borna Katalinić – BK Lokomotiva
5. 75 kg Nikola Jovanović Andrej Gudac – BK Rijeka
6. 75 kg Aleksandar Drenovak Sanjin Pol Vrgoč – BK Pula
7. 81 kg Marko Nikolić Bojan Mišković – BK Rovinj
8. 91 kg Milos Terzić Stjepan Vugdelija – BK Joker
9. 91 kg Darko Milosević Marko Čalić – BK Pula
10. +91 kg Milutin Stanković Marko Tomasović – BK Pitt Bull

Najnovije vijesti

Pretraživanje