EMA ANĐELA ŽAJA PRVA OSIGURALA MEDALJU ZA HRVATSKU NA EUROPSKOM KADETSKOM PRVENSTVU U MARIBORU! Dinamitna splitska pitbullovka Ema Anđela Žaja pobjedom nad Bugarkom osigurala odličje, još četiri hrvatske kadetkinje u borbi za medalje!

EMA ANĐELA ŽAJA PRVA OSIGURALA MEDALJU ZA HRVATSKU NA EUROPSKOM KADETSKOM PRVENSTVU U MARIBORU! Dinamitna splitska pitbullovka Ema Anđela Žaja pobjedom nad Bugarkom osigurala odličje, još četiri hrvatske kadetkinje u borbi za medalje!

Mlada Splićanka, naša najlakša predstavnica u kategoriji do 44 kg, EMA ANĐELA ŽAJA, trostruka prvakinja Hrvatske iz Pit Bulla Split, prvom je pobjedom na Europskom kadetskom prvenstvu u Mariboru osigurala medalju i mjesto na postolju!

Sitna, ali dinamitna Ema jednoglasnom je odlukom sudaca u četvrtfinalu u borbi za medalju svladala bugarsku prvakinju Valyju Nikolajevu za prvo hrvatsko odličje u Mariboru!

Eksplozivna, neustrašiva Ema izgubila je podijeljenom odlukom 1:4 prvu rundu, a onda je u druge dvije jurišala u furioznom tempu i potpuno izdominirala višu i snažniju Bugarku, glatko ih dobila u svoju korist i zasluženo slavi svoju prvu europsku medalju!

BRAVO EMA, BRAVO I ZA NJENE TRENERE U SPLITSKOM PIT BULLU, ČESTITKE PONOSNOM OCU I GLAVNOM TRENERU MARKU ŽAJI, KAO I IZBORNIKU ROBERTU HERIĆU KOJI JE VJEROVAO U ANĐELU ŽAJU I VODIO JE NEUMORNO NA SPARINZIMA I PRIPREMAMA UOČI EUROPSKOG PRVENSTVA!

EMA ANĐELA ŽAJA u polufinalu Europskog kadetskog prvenstva do 44 kg borit će se u utorak, 22. kolovoza 2023. protiv Armenke Liane Zhamharyan koja je prekidom u 1. rundi pobijedila reprezentativku Gruzije.

Isti dan za medalju će se boriti i VALERIA ŠTEKO koja je četvrtfinale izborila pobjedom u osmini finala protiv predstavnice Azerbajdžana, te ostale tri naše boksačice: Lorena Horvat, Lana Skupnjak i Tia Zadravec!

U nedjelju, 20. kolovoza 2023. još trojica mladih hrvatskih boksača oprostili su se od Europskog kadetskog prvenstva u Mariboru: Ino Melada (Sv. Krševan Zadar), Niko Vuković (Osijek) i Luka Glučina (Dardona Drvenik). Dan ranije, u subotu 19. VIII. zaustavljeni su i Leon Peić (Mladost Osijek), Karlo Krunić (Radnički SB), Luka Božurić (Rekord Zagreb), Mimi Čerim Hoxhaj (Gladijator Zagreb), kao i Mihael Bulatović (Radnički SB) i Karlo Knežević (Sv. Krševan Zadar).

U konkurenciji najboljih europskih kadeta još je ostao Jan Mikulić (Radnički SB).

Najnovije vijesti

Pretraživanje