DVA FINALA I DVIJE BRONCE – REKORDNA ČETIRI ODLIČJA NA JEDNOM EUROPSKOM PRVENSTVU ZA HRVATSKU! Lorena Horvat i Tia Zadravec bore se za zlato, a Lana Skupnjak brončana kao i Ema Anđela Žaja

DVA FINALA I DVIJE BRONCE – REKORDNA ČETIRI ODLIČJA NA JEDNOM EUROPSKOM PRVENSTVU ZA HRVATSKU! Lorena Horvat i Tia Zadravec bore se za zlato, a Lana Skupnjak brončana kao i Ema Anđela Žaja

FENOMENALAN USPJEH MLADIH HRVATSKIH BOKSAČICA NA EUROPSKOM KADETSKOM PRVENSTVU U MARIBORU!

DVA FINALA I DVIJE BRONCE – UKUPNO REKORDNA ČETIRI ODLIČJA NA JEDNOM EUROPSKOM PRVENSTVU ZA HRVATSKU!

FINALA U PETAK, 25. KOLOVOZA 2023. OD 14.00 SATI:

??TIA ZADRAVEC 60 kg vs. Rihanna Holden (Engleska)?
??LORENA HORVAT 70 kg vs. Ilona Didenko (Ukrajina)?
??LANA SKUPNJAK 64 kg BRONCA!?
??EMA ANĐELA ŽAJA 44 kg BRONCA!?

Od pet hrvatskih predstavnica, četiri nose odličja s EP-a u Mariboru, a u borbi za odličje zaustavljena je VALERIA ŠTEKO koja je lani osvojila brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Turskoj.

BRAVO ZA HRVATSKE KADETKINJE I NJIHOVE TRENERA, TE IZBORNIKA ŽENSKE REPREZENTACIJE ROBERTA HERIĆA, ISTODOBNO I GLAVNOG TRENERA BK THOR BARTOLOVCA KOJI SE PONOSNO DIČI S DVA ODLIČJA!

Aktualna kadetska prvakinja Europe (Erzerum 2022.) LORENA HORVAT iz BK Thor Bartolovca branit će lanjsko zlato iz Turske u Mariboru, u petak, 25. kolovoza 2023. godine.!

Zlatna LORENA HORVAT, najmlađa europska prvakinja, u polufinalu EP-a u Mariboru pobijedila je podijeljenom odlukom Turkinju Fatmu Toktay i osigurala novu borbu za zlato!

Tehnički jača i okretnija Lorena protiv opasne, snažne udaračice iz Turske presudnu prednost stekla je jednoglasnom odlukom 5:0 u prvoj rundi.

Druge dvije runde završile su podijeljenim odlukama za konačni trijumf naše velike prvakinje iz malog Bartolovca!

BK Thor Bartolovec je na EP-u u Mariboru osvojio dvije medalje, Lorenu u finalu i broncu Lane Skupnjak, a Lorena je lani bila prva Hrvatica uopće koja je postala prvakinja Europe (kasnije je dvije titule u juniorkama i mlađim seniorkama osvojila MARIELA ŠTEKO)!

LORENA HORVAT za novo europsko zlato borit će se protiv Ukrajinke ILONE DIDENKO koja je u polufinalu uvjerljivo svladala reprezentativku Irske!

Druga mlada boksačica Thor Bartolovca, najmanjeg mjesta u Hrvatskoj koje ima ozbiljan boksački klub, donosi u svoj Bartolovec europsku broncu!

Lana Skupnjak postigla je uspjeh karijere osvajanjem europske medalje! U kategoriji do 64 kg u polufinalu je jednoglasnom odlukom izgubila meč od favoritkinje, prvakinje Cassie Henderson iz Irske.

Lana je dan ranije svladala prvakinju Češke Ester Dvorsku i osigurala drugu veliku medalju za mali Bartolovec!

Čakovčanka TIA ZADRAVEC u kategoriji do 60 kg pobijedila je u polufinalu kadetskog EP-a Mađaricu Vaneszu Annu Tallosi i plasirala se u veliki finale i borbu za zlato!

Mlada Čakovčanka Tia pod vodstvom trenera Vanje Kostela (BK Čakovec) je apsolutna senzacija Europskog prvenstva, u dva dana svladala je odlične suparnice iz Irske i Mađarske!

U izjednačenom meču mađarska prvakinja dobila je prvu rundu 3:2, drugu je istovjetnom odlukom 3:2 dobila Tia i izborila prednost u trećoj, odlučujućoj rundi za veliku, najveću pobjedu u karijeri!

TIA ZADRAVEC u finalu Europskog kadetskog prvenstva (petak, 25. VIII. 2023.) za zlato će se boriti protiv prvakinje Engleske Rihanne Holden koja je u polufinalu uvjerljivo nadjačala suparnicu iz Italije!

Najnovije vijesti

Pretraživanje