BK Torcida ugostila talijanske boksače i trenera Hajduka Paola Tramezzanija

BK Torcida ugostila talijanske boksače i trenera Hajduka Paola Tramezzanija

Boksački klub Torcida, klupski debitant na nedavnom prvenstvu Hrvatske, u svom prostoru na Poljudu ugostio je i omogućio trening talijanskim boksačima uoči reprezentativnog meča Hrvatska – Italija koji je na rasporedu u petak, 26. ožujka u velikoj dvorani ŠC Gripe.

 

Torcidaši i glavni trener Dražen Burić, bivši višestruki prvak u teškoj i superteškoj kategoriji, maksimalno su se potrudili i stavili na raspolaganje sve svoje resurse u vrlo lijepom i funkcionalno opremljenom boksačkom klubu kako bi gosti iz Italije imali sve za kvalitetan trening uoči meča u petak. Trening je protekao u prekrasnoj atmosferi i Talijani su priznali da nisu mogli zamisliti toliko ljubazan doček i pažnju koju uživaju u Splitu na svakom koraku uz svog službenog pratitelja Juricu Runtića.

Dobrodošlicu Talijanima došao je poželjeti i Hajdukov trener Paolo Tramezzani sa svojim prvim pomoćnikom Attilom Malfattijem i klupskim suradnicima, a tom prilikom Tramezzani je  sunarodnjacima poklonio Hajdukov dres s natpisom Fiamme Oro (zlatni plamen). Tramezzani je azzurrima poželio svu sportsku sreću na borilištu i da im boravak u Splitu ostane u nezaboravnoj uspomeni, a sa suprugom će doći i na meč u ŠC Gripe, kao i njegova desna ruka Attila Malfatti.

HNK Hajduk je predsjedniku HBS-a Boni Bošnjaku poklonio svoj zlatni dres izrađen u povodu zlatnog klupskog jubileja, proslave 110 godina od osnutka ponosa Splita, Dalmacije i Hrvatske, a torcidaši su Talijanima za uspomenu pripremili prigodne darove – navijačke šalove i suvenir-rukavice, te svima i foto-book o 70 godina najstarije hrvatske navijačke skupine, jedne od najpoznatijih uopće u Europi i svijetu.

Na treningu u BK Torcida priključiili su se i Hajdukov veteran Marino Biliškov, internacionalac s respektabilnom karijerom u Bundesligi i Grčkoj ligi, te proslavljeni vaterpolski trener Ivan Asić koji je kao pomoćnik izbornika Ratka Rudića potpisivao sve najveće uspjehe hrvatske reprezentacije, a bio je i trofejni trener splitskog Jadrana i riječkog Primorja iz njihovih slavnih dana na europskoj sceni.

Talijanski sportaši ostali bi puno duže u ugodnom druženju s torcidašima i hajdukovcima, no nakon treninga u BK Torcidi morali su požuriti na službeno vaganje uoči meča s Hrvatskom u petak, 25. ožujka u 17 sati u ŠC Gripe.

Najnovije vijesti

Pretraživanje