Ždrijeb Regionalne lige: Vitezovi Zagreb domaćini Radniku iz Bijeljine, pa u goste Crvenoj zvezdi

U sarajevskom hotelu Hills, uz izravni TV prijenos za sve zemlje u susjedstvu, obavljen je ždrijeb Regionalne boksačke lige čiji je start dogovoren u posljednjem tjednu mjeseca svibnja 2021. godine. U Regionalnoj ligi natjecat će se osam momčadi iz šest država jugoistočne Europe nastalih iz bivše Jugoslavije (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Sjeverna Makedonija, Slovenija i Srbija).

Na ždrijebu u hotelu Hills u Sarajevu Hrvatsku su zastupali čelnici HBS-a, predsjednk Bono Bošnjak i glavni tajnik Marko Marović. Ždrijeb je televizijski izravno prenošen u programu Arena Fight i Arena Sport koji će u izravnim prijenosima pratiti sve mečeve Regionalne lige i pokrivati sve zemlje u okruženju.

Dva kola održat će se do ljeta, a ostalih šest u sezoni 2021/22. nakon ljetne stanke.

Poslije prvog dijela sezone dvokružno po skupinama, dvije prvoplasirane iz svake skupine ulaze u doigravanje (polufinale – finale).

U svakom meču bodovat će se 0sam seniorskih kategorija (od 56 kg do +91 kg), te dvije mlađeseniorske, ili ukupno 10 borbi.

Momčadi su podijeljene u dvije skupine:

A skupina: Loznica Srbija, Željezničar Sarajevo, Vardar Skoplje i Crnogorski sokolovi.

B skupina: Vitezovi Zagreb, Crvena zvezda Beograd, Radnik Bijeljina i Maribor.

Ždrijebom je odlučeno da Vitezovi Zagreb u 1. kolu skupine B startaju kao domaćini protiv Radnika iz Bijeljine (BiH).

U drugom kolu Vitezovi Zagreb idu u goste Crvenoj zvezdi Beograd (Srbija), a u trećem kolu domaćini su Mariboru (Slovenija).

4. kolo: Radnik Bijeljina – Vitezovi Zagreb, 5. kolo: Vitezovi Zagreb – Crvena zvezda, 6. kolo: Maribor – Vitezovi Zagreb.