ZAVRŠENO PPH ZA MLAĐE KADETE I KADETE U ZAGREBU (26.-28. V. 2023.) Zadranin Ino Melada najbolji kadet Prvenstva Hrvatske, a najbolji mlađi kadet je Hrvoje Kunstović (Leona). Dobili smo ukupno 24 nova prvaka, a Rekord Zagreb osvojio četiri titule u obje konkurencije!

ZAVRŠENO PPH ZA MLAĐE KADETE I KADETE U ZAGREBU (26.-28. V. 2023.) Zadranin Ino Melada najbolji kadet Prvenstva Hrvatske, a najbolji mlađi kadet je Hrvoje Kunstović (Leona). Dobili smo ukupno 24 nova prvaka, a Rekord Zagreb osvojio četiri titule u obje konkurencije!

U Zagrebu je završeno Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i kadete (26.-28. V. 2023.). Na trodnevnom prvenstvu u Zagrebačkom boksačkom centru (u izvršnoj organizaciji ZBS-a) sudjelovalo je ukupno 98 mlađih kadeta i kadeta iz klubova iz svih hrvatskih regija.

U kategorijama naših najmlađih boksača, mlađih kadeta (rođeni 2011. i 2012. godine) i kadeta (rođeni 2009. i 2010. godine) dobili smo nova 24 prvaka Hrvatske – deset u mlađim kadetima i 14 u kadetima.

Za najboljeg boksača PPH za mlađe kadete proglašen je HRVOJE KUNSTOVIĆ (Leona Zagreb) do 44 kg!

Trofej za najboljeg mlađeg kadeta Hrvoju Kunstoviću uručio je glavni povjerenik PPH-a MILOVAN RAĐEN.

Najbolji kadet Prvenstva Hrvatske je INO MELADA (Sveti Krševan Zadar) u kategoriji do 57 kg s četiri uvjerljiva trijumfa u tri dana!

Trofej za najboljeg boksača Kadetskog prvenstva Hrvatske Zadraninu Inu Meladi uručila je glavna tajnica Hrvatskog boksačkog saveza NIKOLINA JURIĆ.

Glavna tajnica HBS-a NIKOLINA JURIĆ prigodnu zahvalnicu za uspješnu organizaciju Prvenstva Hrvatske za najmlađe hrvatske boksače dodijelila je Zagrebačkom boksačkom savezu, a plaketu je primio MARIO ŽIGER, član Izvršnog odbora ZBS-a.

Ukupno najuspješniji klub na PPH za mlađe kadete i kadete je REKORD ZAGREB čiji su mladi boksači  u obje konkurencije osvojili ukupno četiri zlatne medalje (dvije titule u mlađim kadetima i dvije u kadetima) , dva srebra i tri bronce.

Slavonski Brod potvrdio se kao rasadnik talentiranih boksača – kombinirano su slavonsko-brodski dječaci osvojili pet titula državnih prvaka u mlađim kadetima i kadetima (Radnički tri titule u kadetima, a Brod po jedan naslov u ml. kadetima i jedan u kadetima).

U konkurenciji mlađih kadeta najuspješniji su mlađi kadeti Team Predatora Rijeka s dva zlata i šest srebrnih medalja – ukupno su se osmorica Predatora borili u finalima ml. kadeta i potvrdili zbog čega su zasluženo ekipno i novi prvaci Hrvatske boksačke lige 2022/23.!

Riječki Team Predator ima dva prvaka u mlađim kadetima (Vedran Balen i David Jovanovski).

Dva ima i Rekord Zagreb (Mustafa Gaši i Vito Rupčić), te dvojicu Leona Zagreb (Hrvoje Kunstović i Anton Lozančić).

Po jednog prvaka imaju Gladijator Zagreb (Maroje Stojanović), Metalac Zagreb (Armin Fejzić), Coloseum Zagreb (Marko Mandić) i BK Brod (Adam Pejić)!

U konkurenciji kadeta najuspješniji su bili mladi boksači Radničkog iz Slavonskog Broda – u kadetskim finalima osvojili su tri zlatne i jednu srebrnu medalju.

Zlatni kadeti Radničkog SB su: Mihael Bulatović, Karlo Krunić i Jan Mikulić!

U konkurenciji kadeta uspješni su također bili boksači Rekorda iz Zagreba sa dvije titule prvaka (Borna Varelija i Luka Božurić) uz dva srebra.

I Gladijator Zagreb osvojio je dvije titule kadetskih prvaka (Gabrijel Vasilj i Mimi Hoxhaj) uz dva srebra, uz jedan naslov u mlađim kadetima – ukupno tri nova hrvatska prvaka!

Uz titulu najboljeg kadeta Prvenstva Hrvatske, zadarski Sveti Krševan ima ukupno dva prvaka (Ino Melada i Karlo Knežević).

Po jedan naslov prvaka u kadetima osvojili su Mladost Osijek (Leon Peić), BK Osijek (Niko Vuković), Dardona Drvenik (Luka Glučina), BK Brod (Gabriel Kapetanić) i Agram (Dominik Sokač)!

Čestitke svim novim prvacima i finalistima, kao i njihovim trenerima, na odličnim, borbenim i uzbudljivim, a pojedinima i dramatičnim finalima neizvjesnima da posljednjeg zvuka gonga!

Čestitke svim sudionicima uspješnog Prvenstva Hrvatske za najmlađe kategorije koje je pokazalo da treneri u mnogim našim klubovima odlično i predano rade s mladim, perspektivnim boksačima, kao i početnicima koji su tek kročili u ring, a za brojne je PPH bilo prvo veće natjecanje uopće.

ML.KADETI REZULTATI FINALE

KADETI REZULTATI PPH FINALE

 

MLAĐI KADETI FINALE 28.05.2023  PH. TREĆI DAN
BROJ BORBE CRVENI KUT PLAVI KUT KATEGORIJA
1. REK- MUSTAFA GAŠI LEO- LUKA DURIĆ 37KG  

3:2

2. REK- VITO RUPČIĆ ARS-TUR IVANO 40KG 5:0
3. LEA- ANTON LOZANČIĆ SAL- MIME GAŠPIĆ 42KG RSC R2

CRVENI KUT

4. PRE- MEHMETI FERNANDO LEA- HRVOJE KUNSTOVIĆ 44KG  

0:5

5. PRE- VEDRAN BALEN BOR- ANDREJ SAMARĐIJA 46KG  

5:0

 

6. PRE- RENE KARABAJIĆ GLA- MAROJE STOJANOVIĆ 50KG RSC R1

PLAVI KUT

7. PRE- DAVID JOVANOVSKI PRE- DAVID ŠIMIĆ 54KG 5:0
8. PRE- KARLO BRĐANIN MET- ARMIN FEJZIĆ 66KG 0:5
9. COL- MARKO MANDIĆ PRE- ANTONIO SVERKO 70KG 5:0
10. PRE- ANTO- PLAVČIĆ BRO- ADAM PEJIĆ 80KG 0:5
KADETI TREĆI DAN FINALE PH. 2023.
BROJ BORBE CRVENI KUT PLAVI KUT KATEGORIJA
11. REK- BORNA VARELIJA ARS- MIHOVIL ČULINA 40KG  5:0
12. SVK- KARLO KNEŽEVIĆ GRO- MARKO LUKAČEVIĆ 42KG  5:0
13. RAD- MIHAEL BULATOVIĆ GLA- FILIP BUTUĆI 44KG  5:0
14. LEO- ENZO STOJANŠEK RAD- KARLO KRUNIĆ 46KG 0:5
15. MLO- LEON PEIĆ REK- JAKOV RENIĆ 48KG RSC R1 CRVENI KUT
16. GRO- ROKO FRANIĆ GLA- GABRIJEL VASILJ 50KG RSC R1 PLAVI KUT
17. RAD- LUKAS FULANOVIĆ REK- LUKA BOŽURIĆ 52KG 0:5
18. REK- DOMINIK NOŽINIĆ GLA- MIMI HOXHAY 54KG RSC R2

PLAVI KUT

19. PRE- BAJRAM MEHMETI SVK- INO MELADA 57KG 0:5
20. OSI- NIKO VUKOVIČ PRE- TOMA KRMPOTIĆ 60KG 3:2
21. RAD- JAN MIKULIĆ TIT- BORNA TIŠLJAR 63KG 3:2
22. PUNC- MARK LADISLOVIĆ DAR- LUKA GLUČINA 66KG RSC R3

PLAVI KUT

23. BRO- GABIEL KAPETANIĆ GLA- IVOR ĐIKIĆ 70KG 5:0
24. SAL- MILAN ČALETA AGR- DOMINIK SOKAČ 90KG 0:5

 

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje