Zaključci Izvršnog odbora

Ovog vikenda u Splitu održan je sastanak Izvršnog odbora Hrvatskog boksačkog saveza. U nastavku ćete naći zaključke.

Hrvatski boksački savez podmirio je cjelokupni iznos za europske kvalifikacije za OI, koje će se održati u Londonu od 11. do 25. ožujka. u cjelokupnom iznosu, te klubovi, registrirani sportaši i treneri, koji će sudjelovati na njima neće trebati financijski participirati u istom.

Lista putnika (13 osoba) kojima je Savez u cjelosti podmirio troškove za navedeno natjecanje: Izbornik seniora Dorian Čalić, treneri Leonard Pijetraj, Tomo Kadić, seniori: Marko Zeljko (69 kg), Mladen Sobjeslavski (75 kg), Luka Plantić (81 kg), Toni Filipi (91 kg), Marko Milun +91 kg; Izbornik seniorki Ante Matas, trener Franjo Kristić, seniorke: Nikolina Ćaćić (57 kg), Marija Malenica (60 kg), Ivana Habazin (69 kg).

Sukladno odluci izbornika za svjetske kvalifikacije u svibnju u Parizu, održat će se u određenim težinskim kategorijama izlučni susreti kandidata, početkom travnja u Zagrebu u sklopu boksačke lige Pevex.

Organizacija Pojedinačnog prvenstva Hrvatske u boksu za mlađe kadete i kadete pripala je Zagrebačkom boksačkom savezu – u boksačkom centru na Velesajmu od 2-5. travnja 2020.

Organizacija Pojedinačnog prvenstva Hrvatske u boksu za juniore i seniore do 22 godine pripala je BK Kralj Tomislav – u boksačkom centru na Velesajmu od 28-31. svibnja 2020.

U pridruženo članstvo HBS-a primljen je BK Ronin iz Križevaca.

 

 

Obzirom da sukladno zakonu moramo uskladiti određene točke Statuta, Izvršni odbor saziva redovnu Skupštinu saveza u 28. svibnja 2020. godine u Zagrebu.