ZAJEDNIČKI TRENING NAJBOLJIH HRVATSKIH BOKSAČICA U SUBOTU, 3. LIPNJA 2023. U ZAGREBU Izbornik Robert Herić pozvao na okupljanje reprezentativke u svim dobnim kategorijama i njihove trenere na sastanak

ZAJEDNIČKI TRENING NAJBOLJIH HRVATSKIH BOKSAČICA U SUBOTU, 3. LIPNJA 2023. U ZAGREBU Izbornik Robert Herić pozvao na okupljanje reprezentativke u svim dobnim kategorijama i njihove trenere na sastanak

Hrvatski boksački savez prema popisu izbornika ženskih reprezentacija Roberta Herića poziva ženske registrirane natjecateljice, te njihove trenere na radni sastanak i zajednički trening koji bi se održao u subotu 3. lipnja 2023 godine u Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu s početkom u 9.00 sati. Predviđeni završetak je u 13.00 sati.

Dnevni red:

1) Zajednički trening

2) Sastanak s trenerima

3) Plan i program priprema i natjecanja za 2023. HBS

Svrha okupljanja je susret sa ženskim natjecateljicama i njihovim trenerima, provjera stvarnog stanja i planiranje za nadolazeća natjecanja u organizaciji Saveza.

Susreti će se prema najavi izbornika održavati redovito (svaka dva mjeseca) prema mogućnostima i raspoloživosti.

Popis klubova i natjecateljica koji se pozivaju ovim putem (u proširenom sastavu, te klubovi s područja grada Zagreba):

1.  Sesvete – Marija Tepeš

2. Leona Zagreb – Lea Čevra

3. Pit Bull Split – Dea Bolanča, Karmela Makelja, Antonija Zec, Lucija Bilobrk, Ema Anđela Žaja, Linda Zakonović

4. Knin – Andrea Amanović

5. Arena Zagreb – Nina Laura Kujunđić, Rebeca Blažan

6. Stršljen Samobor – Lidija Tišlar

7. Team Predator Rijeka – Saša Jančić

8. Brod Slavonski Brod – Ana Jukičić, Barbara Princip, Lorena Klaić

9. Thor Bartolovec – Lorena Horvat, Lana Skupnjak, Julija Božak

10. Čakovec – Tia Zadravec

11. Petar Zrinski Zagreb – Sara Beram, Mariela Šteko, Lana Paljušić, Valeria Šteko

12. Titan Gym Zagreb – Nikolina Kolman

13. Lokomotiva Zagreb – Sara Luzar Smajić

14. Senj – Nika Lopac

15. Coloseum Zagreb – Lavinia Jaić

16. Grom Split – Lana Kovačić

17. Kutina – Anđelina Filipović, Agata Štajcer

18. Omega Zagreb – Nikolina Ćaćić

19. Omega Varaždin – Tajana Košćak

20. David Koprivnica – Gabriela Vencl, Dorotea Vencl

Hrvatske boksačice u svim dobnim kategorijama u sljedećem periodu očekuju tri velika natjecanja tijekom ljeta – Europske igre u Krakowu od 21. VI. – 1. VII. 2023. (kvalifikacijske za Olimpijske igre u Parizu 2024.), Europsko juniorsko prvenstvo u Rumunjskoj (19.-31. VII. 2023.), te Europsko kadetsko prvenstvo u Mariboru (Slovenija) od 15. do 26. VIII. 2023.

Posljednje zajedničko okupljanje najbolje hrvatske boksačice imale su početkom prosinca 2022. godine kada su u Zagrebačkom boksačkom centru trenirale zajedno s reprezentacijom Srbije.

Prošla 2022. godina bila je i najuspješnija u povijesti hrvatskog ženskog boksa kada su naše boksačice osvojila osam velikih medalja na europskim prvenstvima u svim dobnim kategorijama: prvi put imali smo dvije prvakinje Europe, juniorku Marielu Šteko i kadetkinju Lorenu Horvat, doprvakinju Europe U-22 Nikolinu Ćaćić uz pet brončanih odličja s EP-a: Sara Beram (seniorke), Lana Paljušić i Nika Lopac (juniorke), te Valeria Šteko i Agata Štajcer (kadetkinje).

Prije mjesec dana, početkom svibnja 2023. godine MARIELA ŠTEKO postala je i prvakinja Europe u mlađim seniorkama na Europskom prvenstvu u Armeniji.

Najnovije vijesti

Pretraživanje