Za prvenstvo Zagreba prijavljeno 86 boksača i boksačica, borbe počinju u petak, 14. svibnja od 13 sati na Velesajmu

U petak, 14. svibnja 2021. u Boksačkom centru Zagreb na Velesajmu počinje Prvenstvo Zagreba za sve dobne kategorije. Mečevi prvog dana počinju u 13 sati uz poštivanje svih epidemioloških mjera za odvijanje sportskih natjecanja.

Za Prvenstvo Zagreba prijavljeno je 86 boksača iz zagrebačkih klubova svih dobnih skupina (80 u muškoj i šest u ženskoj konkurenciji): mladi rođeni 2009. i 2010.godine, mladi rođeni 2007. i 2008.godine, mladi rođeni 2005. i 2006.godine, mladi rođeni 2003. i 2004.godine, te seniori rođeni 2002. do navršene 40-te godine.

Mečevi u oba dva dana, petak i subotu, 14. i 15. svibnja počinju u 13 sati, a službena vaganja i liječnički pregledi su od 9.00 do 10 sati.

Ždrijeb Prvenstva i raspored borbi i ulazaka u prostor natjecanja bit će obavljeni u petak, 14. svibnja od 10-11 sati.

Organizator je Zagrebački boksački savez, a izvršni organizatori Prvenstva Zagreba su BK Coloseum i BK Arena.

FOTO: Laura Zorko/Kontura