WSB: Vitezovi večeras u Britaniji jure po pobjedu

Hrvatski WSB tim Croatian Knights, uspješno su okončali vagu u Newcastlu. Petorica odvažnih David Alaverdian (52 kg), Matteo Komadina (60 kg), Mate Rudan (69 kg), Damir Plantić (81 kg) i Ivan Brnić (+91 kg) pokušat će pred prepunom dvoranom u Velikoj Britaniji, ugrabiti bodove British Lionhartsima.

Gaitshead leisure centar u predgrađu Newcastla mjesto je s kojeg će se odlučivati o poretku europske skupine u Svjetskoj seriji. Trenutno poravnati na tablici Vitezovi i Lionhartsi u prvom kolu u gostima su upisali nezaslužene tijesne poraze 3:2. Hrvati od Talijana u Firenci, a Britanci od Francuza u Parizu.

Prvi par večeras bit će naše izraelsko pojačanje David Alaverdian sa iskusnim Kiaranom MacDonaldom, inače standardnim engleskim reprezentativcem do 49 kg, koji će ovdje dići kategoriju.

Slijedi meč dvojice kapetana Damira Plantića, brončanog sa prošlog europskog prvenstva i dvostrukog europskog prvaka te dvostrukog viceprvaka svijeta Josepha Warda.

Treći je superteškaški ogled našeg debitanta Ivana Brnića i Prvaka Novog Zelanda Patrika Mailata.

Lakaš Matteo Komadina ide na brončanog s europskog prvenstva Caluma Frencha.

I za kraj velteraš Mate Rudan juriša na viceprvaka Europe Pat McCormacka.

Vjerujemo kako će se i Britanci neugodno iznenaditi na predstavu koju će odraditi naši momci, koji su u Newcastle stigli bez opterećenja kao debitanti lige.