WSB: Povijesni meč Hrvatskih vitezova u Zadru

U ovaj petak, s početkom u 21h, snage će odmjeriti naši Vitezovi sa Fighting Roostersima iz Francuske. Ovo je prvi od ukupno tri meča koja će se u Svjetskoj boksačkoj ligi ove sezone održati u Lijepoj našoj.

Skupina C1 sastavljena je od pojačanja iz Gruzije Nodarija Darabaidze kategoriji do 49kg, zatim Poturović Filip 56kg, Petar Cetinić 64kg te Toni Filipi do 91kg. Aleksa Marković, pojačanje iz Srbije koji je odboksao prvi meč sa Hrvatskim vitezovima u Firenci je nažalost ozlijeđen te kao rezerva dolazi Evdin Adić u kategoriji do 75kg.

Osim što je prvi meč u povijesti Svjetske boksačke lige koji se održava u Republici Hrvatskoj, ovo natjecanje se odvija pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović, te time ova borba postaje sportska priredba od osobitog značaja za sve sudionike a posebno uzbudljiva za gledatelje i ljubitelje boksa.

Ovaj dugo iščekivani meč se održava u SC Višnjik, dvorana Krešimir Ćosić, a zainteresirani sa zadarskog područja karte mogu kupiti od danas na svim prodajnim mjestima SC Višnjik po cijeni od 30kn.