WSB: Održano službeno vaganje

Jutros je u Hotelu Panorama, s početkom u 11h održano medijsko vaganje pod nadzorom supervizora Sidi Moustahsanea iz Maroka.

Službena vaga je obavljena isto jutros, te je vaganje prošlo bez problema i su svi borci ispravni i spremni za meč sa British Lionheartsima sa kojima se naš tim već susreo u New Castleu u veljači.

U našem timu je došlo do dvije promjene – radi povrede ne boksa Toni FIlipi te ga zamjenjuje Nikica Radonić, a na mjesto Edina Avdića  dolazi boksač Marco Opšivač. Za obojicu je ovo prvi nastup u Svjetskoj boksačkoj ligi i obojica su uzbuđeni i ponosni da mogu nastupiti za nacionalni tim u ovako važnom natjecanju.

Okupljenim predstavnicima medija kao i timovima i trenerima obratio se Predsjednik Svjetske boksačke lige Hrvatska, Mladen Mikolčević, zaželivši svima izvrstan meč i dobar uspjeh. Supervizor Moustahsane još jednom je zaželio dobrodošlicu Hrvatskoj u Svjetsku ligu te zahvalio na izvrsnoj organizaciji.

Nakon odrađenog službenog fotografiranja te davanja izjava za brojne medije, boksači su otišli na druženje sa klijentima i posjetiteljima u Centar Pevec Novi Zagreb, našeg ponosnog sponzora. Tamo su podijeljene i besplatne karte za sutrašnji meč, a  Vitezovi su potpisivali majice i slikali se sa zainteresiranim posjetiteljima.

Zavladao je veliki interes za sutrašnji meč, te ne sumnjamo kako će svi koji dođu uživati u vrhunskom sportsko-boksačkom spektaklu.