WSB: Mišković pobijedio Sepa, porazi Pol Vrgoča i Dujića


Ovog su vikenda hrvatski boksači imali pune šake posla u WSB ringovima. Čak ih je četvero odradilo mečevem, a najbolje je prošao Bojan Mišković koji sada ima stopostotni učinak u svjetskoj ligi.

U hrvatskom ogledu 7. kola Svjetske boksačke lige, pariškom srazu Mexico City Guerrerosa i Paris Uniteda, „Meksikanac“ Bojan Mišković pobijedio je na bodove Hrvoja Sepa u kategoriji do 85 kilograma jednoglasnom sudačkom odlukom 3:0 (3x 50-45). Snimka se može pogledati na službenom youtube kanalu WSB-a (SNIMKA). Bojanu je to u debiju na WSB ringu bila i prva pobjeda, dok je Sepu ovo treći poraz u devet mečeva.
U svom drugom nastupu za Mumbai Fighterse u kategoriji do 73 kg, Sanjin Pol Vrgoč u Indiji je izgubio od člana Dinamo Moskve Rusa Maksima Gazizova s 3:0 (48-47 i 2x 50-44). Izgubio je i njegov Mumbai s 2:3. (SNIMKA)
Srednjaš Matej Dujić, koji boksa za Beijing Dragonse upisao je svoj drugi WSB poraz. Kineski klub izgubio je u Njemačkoj od Leipzig Leopardsa, a hrvatski boksač je u 7. kolu WSB-a izgubio na bodove od Nijemca Denisa Roberta Radovana (49:46, 49:46, 49:46). (SNIMKA).

Najnovije vijesti

Pretraživanje