WSB: Hrgović i Sep protiv USA Knockoutsa

Filipbaku_2014Boksači BK Leonardo Filip Hrgović i Hrvoje Sep po drugi put nastupaju u petoj sezoni Svjetske boksačke serije (WSB) u nedjelju u 13:30 u kazahstanskom gradu Karagandi.

Hrvoje Sep, Filip Hrgović i trener Leonard Pijetraj doputovali su u polumilijunsku Karagandu, gdje ih u nedjelju (8. veljače) čeka dvoboj 4. kola skupine B Svjetske boksačke serije (WSB) protiv USA Knockoutsa.
Budući da samo dva tjedna kasnije Astana Arlansima u goste dolaze Argentina Condorsi, hrvatski šampioni ostat će u Kazahstanu i pod paskom trenera Pijetraja spremati se za drugi meč (21. veljače) u prijestolnici Almatiju.
Hrvoja Sepa u njegovu 25. meču pod okriljem WSB-a (17-7) čeka poluteškaš Steve Nelson. Tamnoputi se Amerikanac boksom počeo baviti tek 2010. nakon dvogodišnjeg angažmana u američkoj vojsci u Afganistanu. Reputaciju je stekao naslovom američkog vojnog prvaka u poluteškoj kategoriji.
Filip Hrgović (20-4) će u nedjelju oko 14:30 po hrvatskom vremenu snage odmjeriti s američkim superteškaškim reprezentativcem Brandonom Glantonom, koji se dosad nije uspio afirmirati zapaženijim rezultatima.
Podsjetimo, Filip i Sep pobjednički su prije dva tjedna u u poljskom gradu Lubinu započeli pohod prema Olimpijskim igrama 2016. i naslovu pobjednika WSB-a. Uz svoga trenera Pijetraja u kutu obojica su u dvoboju Astana Arlansa protiv domaćih Rafako Hussarsa u Svjetskoj boksačkoj seriji postigli bodovne pobjede.

Svi mečevi WSB-a mogu su pratiti u live streamingu na www.aibaboxingtv.com ili u TV prijenosu na Fight Channelu.