VISOKI SKUP U SKOPLJU Čelnici HBS-a Bošnjak i general Mikolčević s predsjednicima regionalnih saveza kod premijera Sj. Makedonije Zorana Zaeva

VISOKI SKUP U SKOPLJU Čelnici HBS-a Bošnjak i general Mikolčević s predsjednicima regionalnih saveza kod premijera Sj. Makedonije Zorana Zaeva

Visoko izaslanstvo Hrvatskog boksačkog saveza, predsjednik Bono Bošnjak i dopredsjednik general Mladen Mikolčević sudjelovali su u Skoplju na sastanku Predsjedništva Regionalne lige.

Domaćin okupljanja regionalnih čelnika u Skoplju bio je predsjednik Boksačkog saveza Sjeverne Makedonije Primislav Dimovski, a nazočili su predsjednik Boksačkog saveza Srbije Nenad Borovčanin, predsjednik Boksačkog saveza BiH Enes Peštek, te predsjednik Slovenskog boksačkog saveza Damjan Habjanec uz ostale visoke dužnosnike boksačkih saveza i Regionalne boksačke lige.

Predsjednike i dužnosnike boksačkih saveza država jugoistočne Europe okupljenih u Regionalnu ligu primio je i predsjednik Vlade Sjeverne Makedonije Zoran Zaev s najvišim Vladinim i sportskim dužnosnicima svoje države, iskazavši punu podršku natjecanju koje je počelo prvim kolom u lipnju ove godine i koje je potaknulo veliko zanimanje u svim zemljama i trebalo bi unaprijediti kvalitetu i status boksa u cijelom okruženju.

Na radnim sastancima potvrđen je Aleksandar Risimić za koordinatora Regionalne lige. Potvrđen je i termin najjvećeg derbija – u 2. kolu Crvena zvezda će u Beogradu ugostiti Vitezove Zagreb u nedjelju, 4. srpnja. 

Boksački spektakl dvije najbolje momčadi izravno će biti prenošen na Arenasport TV-u i na našoj Sportskoj televiziji.

U prvom kolu obje su ekipe upisale uvjerljive pobjede nad suparnicima u skupini B: Crvena zvezda – Maribor 14:6 i Vitezovi Zagreb – Radnik Bijeljina 16:4.

Na donjoj slici – predsjednik HBS-a Bono Bošnjak, premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev i dopredsjednik HBS-a general Mladen Mikolčević

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje