Velike pobjede Komadine i Cvetkovića

Hrvatska boksačka reprezentacija danas je u Beogradu ostvarila dvije nadmoćne pobjede na 60. Izdanju Zlatne rukavice, jednom od najpoznatijih boksačkih turnira u regiji. 

Lakaš Matteo Komadina nakon duge pauze stigao je u Srbiju po još samopouzdanja. A njega je zasigurno dobio nakon maestralne izvedbe u četvrtfinalu beogradske rukavice. Njegov suparnik iz Srbije Panić hrabro je jurišao na delničkog šakača, ali protiv raspoloženog Mattea nije imao šanse te su suci jednoglasno dali pobjedu Hrvatu. Ali, razorni aperkati kojim je Komadina zasipavao Panića uzeli su danak na metalarpalnoj kosti, zbog čega nu se nastup u polufinalu dovodi pod znak pitanja.

Također eksplozivan bio je i poluteškaš Leo Cvetković. Nakon lošeg starta kojeg je proteklog tjedna odradio u Finskoj, Leo je u Srbiji pokazao svoje lavlje srce. Bespoštedno je krenuo na Slovenca Denisa Lazara koji pod riječkim plotunima iz Cvetkovićeva arsenala nije imao obrane. Ti siloviti juriši zasluženo su ga odveli do jednoglasne pobjede.

Sutra je na rasporedu polufinale. Komadinu čeka Lai Chu Eb iz Kineskog Taipea. Cvetković pak, starta protiv Srbina Stanković Filip.

Najnovije vijesti

Pretraživanje