Uspješno završio međunarodni boksački kamp u Zadru

BK Ares je organizirao prvi boksacki kamp za mlađe kadete i kadete u Zadru od 10.12 do 15.12.2019. godine. Treninzi su se odrzavali dva puta dnevno od utorka do subote dok su se javni sparinzi odrzali u nedjelju u 11,00 sati gdje su dosli zaljubljenici u boks i nasi građani kako bi vidjeli nase mlade nade na djelu.

Jutarnji treninzi su se održavali na atletskoj stazi, trim stazi i na Bazenu dok su se popodnevni sparing-treninzi održavali u boksačkoj dvorani BK Rebel na Src Višnjik.

Sjevernu Makedoniju je predstavljalo pet klubova iz pet gradova:

BK Kumanovo 84, Kumanovo
BK Brgala, Štip
BK Cair, Skopje
BK As, Prilep
BK Alekso Ognenovski, Ohrid

Prestavnici Hrvatske bili su:

Bk Ares, Zadar
Bk Arena, Pula

Cilj ovih treninga je bio dobiti jedno međunarodno iskustvo gdje smo kroz treninge i sparinge učili jedni od drugih kako bi najmlađi uzrasti napredovali i sazrijevali u bolje i kvalitetnije boksače. Svakog dana boksači su rasli u svim segmentima boksa. Nakon nasšg kampa u Zadru sljedeće godine u 3. mjesecu u organizaciji bk Arena, Pula održat će se pripreme u Puli nakon kojih putujemo u Mađarsku na međunarodni turnir. U goste idemo u Sjevernu Makedoniju grad Ohrid početkom 7. mjeseca gdje ćemo također biti u boksačkom kampu a osim nas i Makedonije u tom kampu će biti jos Bugarska i Srbija.
Nakon tog kampa bit ce odrzan međunarodni turnir u gradu Kumanovo. Cilj Boksačkih kampova i zajedničkih priprema je da se naš boksači što bolje pripreme za kadetsko prvenstvo Europe koje će se održati u Rusiji u osmom mjesecu.

Zahvaljujemo se Bk Rebel, Mariu Nikoliću Pači i Ici Vuleti koji su nas ugostili kao i našim prijateljima iz Sjeverne Makedonije i Pule na dolasku.

Također veliko hvala nasim sponzorima koji podupiru ovaj projekt i bez kojih nebi bilo moguce sve ovo organizirati a to su Apartmani Zara, apartmani Anđelo i Marino, cafe bar Pandora, restaurant Roko, konoba Rafaelo, Pizzeria Mrak, pekara Martin, taxi Rogic.