Upisi za zvanje trenera na KFZ

Ovogodišnji rokovi za upis pristupnika na Studijski centar za izobrazbu trenera se približavaju. Stoga Kineziološki fakultet u Zagrebu podsjeća da svi zainteresirani za upis na Studijski centar za izobrazbu trenera dostave svu dokumentaciju za prijavu. Ujedno, podsjećaju da je PRVI TERMIN RAZREDBENOG POSTUPKA 15. LIPNJA 2013. GODINE S POČETKOM U 08:00 SATI ( možda će to biti i JEDINI ROK ako se na navedenom terminu popuni upisna kvota).

Još jednom podsjećamo da sve potrebne informacije, kao i odgovore na često postavljana pitanja, možete pronaći na internetskim stranicama Studijskog centra na sljedećem linku: http://oit.kif.hr/pages/upis-u-akad.-2013.14.-godinu/strucni-studij-zagreb-2013.14..php. U slučaju potrebe za dopunskim informacijama možete se obratiti tajnici predstojnika SCIT-a, Ivani Degirmendžić na broj telefona 01/36 58 623 ili putem elektroničke pošte: oit@kif.hr ili u Studentsku službu Kineziološkog fakulteta .