UGLEDNI MAKARSKI PODUZETNIK MIJO PAŠALIĆ I VLASNIK TVRTKE APFEL SAMOINICIJATIVNO SE UKLJUČIO U HUMANITARNI BOKSAČKI SPEKTAKL 10. LIPNJA NA GRIPAMA Mijo Pašalić primio čelnike HBS-a i BK Torcide u Makarskoj i pridružio se humanitarnoj akciji ‘Zajedno za KBC Split’

Ugledni makarski poduzetnik Mijo Pašalić, osnivač i vlasnik tvrtke Apfel Makarska, uključio se u veliku humanitarnu akciju ‘Boksači zajedno za KBC Split’ koja će se održati u sklopu posljednjeg, 9. kola Hrvatske boksačke lige u subotu, 10. lipnja 2023. u velikoj dvorani ŠC-a Gripe u Splitu. Sav prihod od ulaznica namijenjen je za Kliničko-bolnički centar Split.

Mijo Pašalić, odavno veliki zaljubljenik i navijač Hajduka, aktivni član Hajdučke zajednice, savjetodavnog tijela HNK Hajduka, samoinicijativno se javio kad je vidio da se priprema organizacija humanitarnog boksačkog spektakla na Gripama i poželio putem donacije iskazati potporu i dati svoj doprinos humanitarnoj akciji koju vodi Boksački klub Torcida uz Hrvatski boksački savez.

Gospodina Miju Pašalića u Makarskoj, u novootvorenoj Apfel Areni, posjetili su u subotu, 3. lipnja 2023, čelnici HBS-a i BK Torcide – predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak, dopredsjednik HBS-a general Mladen Mikolčević, predsjednik Nadzornog odbora HBS-a Jurica Runtić uz predsjednika i glavnog trenera BK Torcide Dražena Burića i tajnika BK Torcide Marka Troskota, te su mu u prijateljskom i konstruktivnom razgovoru prezentirali detalje humanitarne akcije, a razgovaralo se i o daljnjim mogućnostima suradnje.

Mijo Pašalić među nagrađivanima i najuspješnijim je hrvatskim poduzetnicima koji već 27 godina vodi Apfel kao izuzetno društveno odgovornu tvrtku, što zorno dokazuje izgradnja sportsko-kulturnog centra Apfel Arene u Makarskoj, stambene zgrade za djelatnike tvrtke, pokretanje inicijative ‘Makarska rivijera i prijatelji’, te brojne druge aktivnosti na Makarskoj rivijeri.

Pašalić je i istinski podupiratelj sporta, pa je uspješno kao predsjednik vodio MNK Novo vrijeme iz Makarske do naslova prvaka i igranja u Ligi prvaka. Mijo Pašalić isto tako sa zadovoljstvom prati boks i uspjehe hrvatskih boksača, a pogotovo BK Torcide kao dvostrukih prvaka Hrvatske i sa zadovoljstvom se uključio u humanitarni spektakl i veliku završnicu Hrvatske boksačke lige u subotu, 10. lipnja na Gripama.

xxxx