U SRIJEDU, 20. LISTOPADA 2021. U 17.30 SATI NA SPORTSKOJ TELEVIZIJI Nova emisija HRVATSKI BOKS u znaku skorog Svjetskog seniorskog prvenstva u Beogradu

U SRIJEDU, 20. LISTOPADA 2021. U 17.30 SATI NA SPORTSKOJ TELEVIZIJI Nova emisija HRVATSKI BOKS u znaku skorog Svjetskog seniorskog prvenstva u Beogradu

U srijedu, 20. listopada 2021. u 17.30 sati pogledajte u programu Sportske televizije novu, 12. po redu emisiju HRVATSKI BOKS.

U novoj emisiji HRVATSKOG BOKSA gost naše voditejice Lee Medice u studiju Hrvatskog boksačkog saveza je hrvatski prvak u teškoj kategoriji i reprezentativac za Svjetsko prvenstvo u Beogradu (24. listopada – 6. studenoga 2021.) Toni Filipi.

Toni Filipi je jedan od najtrofejnijih hrvatskih boksača s bogatom kolekcijom dosad osvojenih medalja za europskim prvenstvima i bit će jedan od glavnih hrvatskih aduta na predstojećem Svjetskom prvenstvu na kojem će nastupiti rekordan broj boksača uz najbogatiji nagradni fond od 2,7 milijuna dolara!

S poprišta Svjetskog prvenstva za HRVATSKI BOKS iz Beograda se javio Marko Marović, glavni tajnik HBS-a kojem je ukazana čast što je postavljen za glavnog tehničkog delegata Svjetske boksačke federacije AIBA-e na SP-u 2021.

Snimili smo i završne izborne sparinge na kojima je izbornik naše reprezentacije Kristijan Hodak odredio 10 naših najboljih boksača koji će nas predstavljati na Svjetskom prvenstvu.

U Solinu smo snimili posljednje treninge uoči Svjetskog prvenstva braće Luke i Damira Plantića koji će bratski braniti boje Hrvatske u poluteškoj i lakoteškoj kategoriji i obojica mogu konkurirati za najviši plasman.

Snimili smo i naše mlade reprezentativce koji upravo uspješno nastupaju na Europskom prvenstvu mlađih seniora u Budvi i na kojem su već postigli lijepi rezultat – trojica hrvatskih boksača izborili su plasman u četvrtfinale i borbe za medalje!

Ne propustite u srijedu, 20. listopada 2021. na Sportskoj televiziji – HRVATSKI BOKS o svemu što se događa među konopcima u Lijepoj Našoj!

Najnovije vijesti

Pretraživanje