TROFEJ SARAJEVO ZA JUNIORE I MLAĐE SENIORE (18.-20. STUDENI 2022.) Hrvatsku će u Sarajevu predstavljati devet juniora i dva mlađa seniora

Glavni grad Bosne i Hercegovine domaćin je Trofeja Sarajevo za juniore i mlađe seniore od 18. do 20. studenoga 2022.

Hrvatska u Sarajevu nastupa s brojnim izaslanstvom – zastupa nas 9 juniora i dva mlađa seniora.

Izbornik juniorske reprezentacije Hrvoje Pečarić sastav juniora, uz standardne reprezentativce koji su nas predstavljali na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Montesilvanu (Italija), odredio je na temelju rezultata u Hrvatskoj boksačkoj ligi, te trudu i zalaganju na zajedničkim pripremama juniorske reprezentacije u Solinu.

Izbornik Pečarić zbog poslovnih obveza ne može putovati u Sarajevo, pa će mlade hrvatske boksače voditi treneri Stanko Ninčević (BK Salona) i Pavao Dekaris Galjanić (Leonardo Zagreb).

JUNIORI

54 kg Bruno Bačac (BK Team Predator Rijeka)

57 kg Lucas Mirković (BK Arena Pula)

60 kg Matija Berend (BK Ronin Križevci)

63 kg Mate Jukić (BK Osijek)

66 kg Duje Kutleša (BK Rijeka)

70 kg Patrik Jurčić (BK Leonardo Zagreb)

75 kg Ante Milković (BK Salona Solin)

80 kg Ivan Jukičić (BK Brod)

80 + Viktor Sejdić (BK Kralj Tomislav)

MLAĐI SENIORI

63,5 kg Luka Hrustić (BK Leonardo Zagreb)

71 kg Ivan Delić (BK Salona Solin)

Boksački savez BiH mečeve na Trofeju Sarajevo organizira u Olimpijskoj dvorani “Ramiz Salčin”. Hrvatska reprezentacija za Sarajevo putuje iz Zagreba u četvrtak, 17. studenoga 2011. godine.