Tiskovna konferencija u hotelu Mondo uoči Hrvatska – Italija

Tiskovna konferencija u hotelu Mondo uoči Hrvatska – Italija

Konferencija za medije Hrvatskog boksačkog održat će se u hotelu „Mondo“ u Splitu, dana 25. ožujka  (četvrtak) s početkom u 12.30 sati. Istoga dana poslijepodne održat će se  službeno vaganje reprezentativaca Hrvatske i Italije.

Na konferenciji će se predstaviti boksački susret HRVATSKA – ITALIJA koji će se održati u petak, 26. ožujka 2021. godine s početkom u 17 sati u ŠC Gripe. 

Na konferenciji će sudjelovati: Bono Bošnjak (predsjednik HBS-a), Dorijan Čalić (izbornik hrvatske muške boksačke reprezentacije), Marija Malenica (hrvatska reprezentativka u boksu), Andrija Polić (predsjednik Splitskog saveza športova), te treneri i vodstvo talijanske boksačke reprezentacije

Roberto Cammarelle, direktor talijanske boksačke reprezentacije, javit će se video pozivom.

Hrvatska će nastupiti u sastavu – 60 kg: Diego Mamić (Pula), 64 kg: Karlo Herceg (Rebel Zadar) i Marin Jelačić (Pauk Split), 69 kg: Petar Cetinić (Rijeka) i Filip Kolar (Čakovec), 75 kg: Jasmin Pašagić (Joker Split) i Gabrijel Veočić (Brod Slavonski Brod).

Talijani su prijavili sastav – Raffaele Di Serio (60 kg), Andrea De Santis  i Paolo Di Lernia (64 kg), Luca De Chiara i Vincenzo Arecchia (69 kg), Remo Salvati i Giovanni Sarchioto (75 kg).

U dva atraktivna ženska meča borit će se naše olimpijske kandidatkinje – 57 kg: Nikolina ĆaćićSharon Prisco, 60 kg: Marija Malenica – Filomena De Marco.

Najnovije vijesti

Pretraživanje