SVJETSKA BOKSAČKA FEDERACIJA POTVRDILA Petero novih hrvatskih sudaca s prvom AIBA-inom zvjezdicom

Petero novih hrvatskih sudaca s uspjehom je položilo ispite za prvu AIBA-inu zvjezdicu za međunarodne suce. Službena obavijest stigla je iz Svjetske boksačke federacije AIBA-e, iz Ureda za edukaciju sudaca i službenih osoba.  Seminari i polaganja za prvu AIBA-inu zvjezdicu sudaca iz države jugoistočne Europe bili su organizirani u Zagrebu za vrijeme trajanja Prvenstva Balkana od 4. do 8. svibnja 2021. godine.

Novi hrvatski suci s AIBA-inom prvom zvjezdicom su:  Orhan Avdi (Pula), Robert Delaš (Split), Petar Grubišić (Slavonski Brod), Borna Rihtarić  (Zagreb) i Ivan Votuc (Koprivnica).

Čestitamo hrvatskim boksačkim sucima na novim uspjesima, a trenutačno na Azijskom prvenstvu u Dubaiju naši renomirani međunarodni suci Naim Ramaj i Edvard Gustin polagažu ispit za treću AIBA-inu zvjezdicu.

1 – STAR RJ COURSE RESULT CRO

Na polaganju u Zagrebu s čelnicima Hrvatskog boksačkog saveza Bonom Bošnjakom i Markom Marovićem bio je i glavni tajnik AIBA-e Istvan Kovacs