SVI U SVITANJE UZ HTV Hrvatska televizija prenosit će izravno meč Nikoline Ćaćić u subotu rano ujutro u 4.15 sati, a u nedjelju Luku Plantića u 13.25!

SVI U SVITANJE UZ HTV Hrvatska televizija prenosit će izravno meč Nikoline Ćaćić u subotu rano ujutro u 4.15 sati, a u nedjelju Luku Plantića u 13.25!

Velika potvrda i sve čestitke Hrvatskoj televiziji!

HTV će u svom olimpijskom programu izravno prenositi prvi meč Nikoline Ćaćić u subotu, 24. srpnja rano ujutro od 4.15 sati iz tokijske Kokugikan Arene!

Naša Nikolina borit će se u šesnaestini finala protiv mlade Amerikanke Yarisel Ramirez (21), a pobjeda vodi u osminu finala u ponedjeljak, 26. srpnja protiv iskusne kanadske boksačice Caroline Veyre (32).

Meč Nikolina Ćaćić – Yarisel Ramirez u kategoriji do 57 kg drugi je po rasporedu na boksačkom turniru u Tokiju u podnevnom programu koji počinje u subotu, 24. VII. u 11 sati po lokalnom vremenu (sedam sati manje po hrvatskom!)

Hrvatska televizija izravno će prenositi i meč šesnaestine finala u poluteškoj kategoriji do 81 kg Luke Plantića protiv Jordanca Adela Rivada Odaija Alhindawija (29) u nedjelju, 25. srpnja u 13.25 sati po hrvatskom vremenu!

Svi uz Nikolinu i Luku, nema spavanja ili treba na rano buđenje u 4 sata ujutro u subotu, 24. srpnja!

Hvala Hrvatskoj televiziji od svih ljubitelja hrvatskog boksa koji će svi biti uz TV-ekrane u subotnje svitanje i vjerujemo da će prenositi i sljedeće mečeve Nikoline Ćaćić i Luke Plantića u pohodu na medalju u Tokiju – a to znači da će naši Nikolina i Luka startati pobjedama!

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje