Svi mečevi! Pogledajte snimku svih finalnih borbi seniora s PPH

Svi mečevi! Pogledajte snimku svih finalnih borbi seniora s PPH

Nedjeljno finale Pojedinačnog prvenstva Hrvatske, prenošeno iz Boksačkog centra Zagreb u izravnim TV-prijenosima na Sportskoj televiziji i Arena Sportu, oduševilo je sve poklonike boksa u Hrvatskoj i susjedstvu.

Uzbudljivi i dramatični mečevi za prvaka Hrvatske nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a pogotovo one neizvjesne borbe koje su odlučene sudačkim preglasavanjem.

I Luka Plantić, olimpijski kandidat i službeno proglašen najboljim boksačem prvenstva, tek je podijeljenom sudačkom odlukom proglašen pobjednikom u finalu protiv sjajnog i čvrstog Riječanina Mateja Uremovića koji mu je ravnopravno parirao i uzvraćao od prve do zadnje minute.

Matteo Komadina iz Rijeke, proglašen najboljim tehničarom prvenstva, također je svoju pobjedu u kategoriji 64 kg morao izboriti podijeljenom sudačkom odlukom protiv Filipa Poturovića iz Nove Gradiške.

Potpuna neizvjesnost obilježila je meč dobro poznatih rivala, vrlo perspektivnih Gabrijela Veočića iz Slavonskog Broda i upornog i srčanog Noe Ježeka iz Titana. Suci su podignuli ruku Veočiću tek nakon tijesnog preglasavanja  3:2.

Sve mečeve, tako i iskusnih reprezentativaca Tonija Filipija i Marka Miluna, s nedjeljnog finala PPH možete pogledati na sljedećoj poveznici:

https://dai.ly/x7zy3i4

 

 

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje