START REGIONALNE LIGE Vitezovi Zagreb saznali imena svih suparnika iz Radnika Bijeljine

START REGIONALNE LIGE  Vitezovi Zagreb saznali imena svih suparnika iz Radnika Bijeljine

Vitezovi Zagreb u subotu, 5. lipnja 2021. u 20 sati Zagrebačkom boksačkom centru boksat će meč 1. kola u B skupini Regionalne lige protiv Radnika iz Bijeljine uz izravni prijenos na ArenaSport TV-u i Sportskoj televiziji (SPTV-u). Službeno vaganje i predstavljanje boksača za medije bit će u petak, 4. lipnja 2021. od 18 do 20 sati u hotelu Diplomat (Buzin).

Izbornik Dorijan Čalić odredio je sastav Vitezova Zagreb, a boksače prijavljene za meč poslao je i Radnik Bijeljina. Prema tim popisima, raspored borbi izgledat će ovako:

SENIORI:

VITEZOVI ZAGREB – RADNIK BIJELJINA

56 kg Filip Kolak – Alen Rahimić

60 kg Diego Mamić – Nikola Ivković

64 kg  Filip Poturović – Marko Dmitrović

69 kg  Filip Kolar – Sebastijan Šaćiri

75 kg  Gabrijel Veočić – Dejan Dašić

81 kg  Leo Cvetković – Borislav Gligorić (ili Leo Cvitanović)

91 kg Toni Filipi – Tadija Nikolovski

+91kg  Luka Pratljačić – Zlatko Selimović (ili Miloš Veletić)

MLAĐI SENIORI:

75 kg Antonio Grabić – Rasim Selimović

69 kg Petar Krešimir Knežević – Uroš Činglić

U vodstvu Radnika Bijeljine dolaze: Milenko Tomić, Trifun Dašić, Zoran Čingelić, Stefan Hubert, Branislav Stevanović i Lazar Avakumović.

Svaki meč ukupno ima deset borbi za bodovanje – osam u seniorskoj kategoriji (od 56 kg do +91 kg), te u dvije mlađeseniorske kategorije, a svaka pobjeda nosi dva boda. U 1. kolu B skupine Crvena zvezda je u Beogradu pobijedila Maribor sa 14:6.

Nakon šest kola po dvokružnom sustavu (mečevi kod kuće i u gostima), slijedi doigravanje s četiri najbolje ekipe (dvije prvoplasirane iz svake skupine). U A skupini u 1. kolu postignuti su rezultati: SKOPLJE Vardar – Loznica 6:14, SARAJEVO Željezničar – Podgorica 14:6.

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje