SRETAN DAN DRŽAVNOSTI 30. SVIBNJA!

SRETAN DAN DRŽAVNOSTI 30. SVIBNJA!

🇭🇷🇭🇷

Svim boksačicama i boksačima, sportašicama i sportašima, svim građankama i građanima Republike Hrvatske u ime Hrvatskog boksačkog saveza čestitamo 30. svibnja, Dan državnosti!

Dan državnosti ima veliko značenje za sve nas jer je konstituiranjem prvog demokratski izabranog višestranačkog Sabora, na današnji dan 1990. godine, rođena demokratska hrvatska država. Tog je dana obnovljena suverenost hrvatskog naroda koji otada demokratskim putem upravlja svojom sudbinom.

Toga se danas s posebnim poštovanjem i trajnom zahvalnošću prisjećamo svih hrvatskih branitelja koji su stali u obranu Hrvatske u Domovinskom ratu u kojem je hrvatski narod bio prisiljen uz velike žrtve braniti svoju obnovljenu slobodu.

S istim ponosom obilježavamo i 31. godišnjicu djelovanja Hrvatskog boksačkog saveza u suverenoj i slobodnoj državi, otkad naši boksačice i boksači s ponosom nastupaju i osvajaju odličja pod svojom zastavom, sa stogodišnjom tradicijom organiziranog bavljenja boksom u Hrvatskoj i osnutka Hrvatskog boksačkog saveza.

Sretan vam svima Dan državnosti!

Predsjednik HBS-a Bono Bošnjak

Dopredsjednik HBS-a General u miru Mladen Mikolčević

Najnovije vijesti

Pretraživanje