SRBIJA OTKAZALA DOLAZAK

Reprezentacija Srbije otkazala je dolazak na ogled s Hrvatskom i to manje od 24 sata uoči svog dolaska u Zagreb. Samim tim Otkazuje se i ovogodišnji Memorijal “Zlatko Hrbić”, ali na programu je i dalje EPH regije sjever.
Pismo Srpskog bokserskog saveza dajemo u cjelosti:

Predmet: isprika
Šalje: Bokserski Savez Srbije
Prima: Ante Vicevic
Kopija:

Poštovani,

žao nam je što u poslednjem momentu pred sam polazak reprezentacije koji je najavljen pre izvesnog vremena moramo da Vam saopštimo neprijatne vesti da najavljeni tim neće doći na zakazani susret. Zbog jakih mečeva koje su imali u Bugarskoj na međunarodnom turniru “Strandža” izostala su tri reprezentativca a deo reprezentacije je bio na raspolaganju koji smo pokušali dopuniti sa nespremnim takmičarima i naš dolazak u okrnjenom sastavu nije adekvatan ranijem dogovoru.
Naša saradnja nadamo se ubuduće da će biti mnogo mnogo uspešnija ,a i ovde smo imali želju da sarađujemo koja nije urodila plodom pa se izvinjavamo lično Vama, stručnom štabu, svim takmičarima koji su bili predviđeni za ovaj susret kao i njihovim klubovima koji su spremili iste takmičare i publici Zagreba koja je imala želju da vidi susret dve reprezentacije.

Još jednom se izvinjavamo i srdačno Vas pozdravljamo.

Zamenik predsednika BS Srbije
i koordinator za seniorski boks

Božidar Tadić

Bokserski Savez Srbije / Serbian Boxing Federation