SP: Veleposlanik Andrlić: Nikolina Ćaćić je boksački Luka Modrić

Uoči sutrašnjeg završnog dana Svjetskog prvenstva za mladje seniorke te finala do 57kg u kojem će Nikolina Čačić za suparnicu imati Indijku Sakshi Hrvatski boksački tim bio je gost prijema kojem je domaćin bio veleposlanik RH u Budimpešti Mladen Andrlić sa suradnicima.

U Hrvatskom timu kojeg je predvodio izbornik Pero Veočić još su bili trener Kristijan Tepeż, boksači Gabrijel Veočić, Josip Biletić te boksačica Nikolina Čačić. Pozdravljajući hrvatski tim veleposlanik Mladen Andrlić naglasio ne:”Želim Vam puno uspjeha u sutrašnjem finalu.Vjerujem da hrvatski ženski boks može do povijesnog svjetskoga zlata. Vi ste već sada puno napravili i slobodno mogu kazati da ste Vi naš boksački Luka Modrić koji u petak može i stepenicu više.”
Zahvaljujući na prijemu i dobrim željama izbornik Pero Veočić govoreći o Nikolini Čačić pojasnio je da je Svjetsko prvenstvo njezino prvo veliko natjecanje na kojem može do povijesnog zlata.Tu mogučnost nemaju boksačke velesile poput Italije ili Njemačke koje nemaju finalistkinje. Kako tradicija nalaže veleposlanik RH u Budimpešti gostima je predao i darove. Izbornik Pero Veočić dobio je vino a Nikolina Čačić bombonjeru. Nikolina Čačić i Indijka Sakshi u programu finala koji počinje u 14 sati bit će sedma borba dana koja bi mogla početi oko 16 sati.