Slijedeće kolo lige 4. lipnja u Slavonskom Brodu

Premier-Prema dogovoru Saveza, klubova i čelnicima grada, slijedeće kolo lige biti će 4. lipnja u Slavonskom Brodu. Uz kolo 1. Hrvatske boksačke lige u kojem će nastupiti klubovi širom  Lijepe naše, uvečer u 20 sati biti će i dvoboj Premier lige Slavonija tima sa Zagrebačkim timom.

– Ovo će biti sjajna predstava i veselimo se što će Slavonski Brod biti domaćin ovog velikog boksačkog spektakla. Ovaj slavonski grad ima dugu boksačku povijest i dao je mnogo za naš sport. Osobito mi je drago što su se i gradski oci uključili u naš projekt – izjavio je Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak.

Hvale vrijedna je i potpora lokalnih boksačkih klubova, na koje će pasti i dio tereta organizacije.

– Obzirom na zaista velike napore, koje Predsjednik saveza i vodstvo HBS-a ulaže u boksačka događanja, željeli smo dati i svoj doprinos. Sigurno je da će publika u Slavonskom Brodu prepoznati ovu boksačku priredbu i ispuniti dvoranu. – nadovezao se Pero Veočić čelnik BK Broda. Uz taj klub u Slavonskom Brodu angažirat će se i klubovi Posavina Kuna te Radnički. A sve kako bi oveličali ovaj šakački praznik koji će biti posvećen boksačkim radnicima i sportašima koje je ovaj slavonski grad izgubio u posljednjih 20-tak godina.

Jedno od ljepših iznenađenja svojim sugrađanima priredio je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić, koji je sa svojim suradnicima omogućio da je ulaz na najveći brodski sportski događaj u godini, besplatan!