SJAJNI NASTUPI HRVATA NA EUROPSKOM KADETSKOM PRVENSTVU U ERZURUMU! Senjanin Dino Selak preokretom u trileru izborio četvrtfinale, Asllan Krasniqi ispao od europskog prvaka, u utorak, 16. VIII. četvorica se bore za medalje u četvrtfinalu!

SJAJNI NASTUPI HRVATA NA EUROPSKOM KADETSKOM PRVENSTVU U ERZURUMU! Senjanin Dino Selak preokretom u trileru izborio četvrtfinale, Asllan Krasniqi ispao od europskog prvaka, u utorak, 16. VIII. četvorica se bore za medalje u četvrtfinalu!

Još jedna sjajna pobjeda za Hrvatsku u ponedjeljak, 15. kolovoza 2022. na Europskom kadetskom prvenstvu u Erzurumu (Turska) – za naslov ‘Čuvaj se senjske ruke’! Čuvaj se čvrstih šaka senjskog uskoka Dine Selaka!

DINO SELAK (BK Senj) u osmini finala kategorije do 54 kg pobijedio je Moldavca Adriana Musteaija i plasirao se u četvrtfinale i borbu za medalju!

Čvrsti Senjanin slavio je tijesnom, ali zasluženom odlukom 3:2 nakon bespoštednog napetog trilera u tri runde i velikog preokreta!

Prva runda jednoglasno je pripala Moldavcu 5:0, a u drugoj Dino je krenuo u otvoreni juriš bez kalkulacija i uspio je dobiti 3:2!

U trećoj, odlučujućoj rundi Dino Selak dao je maksimum, nije popuštao u tempu, neumoljivo je jurišao na Moldavca poput senjske bure i zasluženo dobio rundu sa 4:1 za veliki preokret i ukupnih 3:2!

BRAVO DINO, BRAVO ZA BK SENJ, NAŠ STRUČNI STOŽER I HBS KOJI SU MU OTVORILI MOGUĆNOST NASTUPA NA EUROPSKOM PRVENSTVU!

Dino Selak je peti hrvatski kadet u četvrtfinalu Europskog prvenstva!

U utorak, 16. kolovoza 2022. za medalje boksaju Adem Gaši (40 kg), Niko Goreta (70 kg), Šime Vuletić (90 kg) i Dino Selak (54 kg)!

Asllan Krasniqi (60 kg) četvrtfinale je izborio pobjedom nad Moldavcem, a izgubio je od Ukrajinca europskog prvaka!

Asllan Cana Krasniqi iz BK Rekord Zagreb nije uspio izboriti polufinale i osigurati medalju na  Europskom kadetskom prvenstvu u Erzurumu!

Neustrašivi Asllan tri se runde hrabro nosio s favoritom kategorije Ukrajincem Ivanom Bezuhlyijem, europskim prvakom lani na kadetskom EP-u u Sarajevu.

Veće iskustvo i autoritet europskog prvaka presudili su meč u korist Ukrajinca, a Asllanu Krasniqiju sve čestitke za odličnu borbu i sjajan nastup na Europskom prvenstvu – u 1. kolu pobijedio je Moldavca Ivana Arnauta u uzbudljivoj, bespoštednoj borbi i junački se nosio s europskim prvakom!

Čestitke Asllanu i njegovom treneru Danijelu Brkiću iz Rekord Gyma, bravo za odličnu pripremu i borbe kojima se predstavio na najjačoj europskoj sceni!

Od pet hrvatskih kadetkinja u četvrtfinalu EP-a tri su osigurale medalje: Agata Štajcer (60 kg), Lorena Horvat (70 kg) i Valeria Šteko (54 kg) uz vrlo dobre mečeve Ane Jukičić (51 kg) i Lane Skupnjak (54 kg) protiv objektivno kvalitetnijih i iskusnijih suparnica!

Fantastičan uspjeh i sjajne borbe mladih snaga hrvatskog boksa na EP-u u Erzurumu!

Svi naši mladi boksačice i boksači (rođeni 2008. i 2009. godine) zaslužuju naklon i čestitke, kao i  stručni stožer kadetske reprezentacije predvođen izbornikom Perom Veočićem!

BRAVO! IZNAD SVIH HRVATSKA!

RASPORED MEČEVA 16.08.2022 DAİLY SCHEDULE LIST

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje