Sjajna Hrvatska na Omladinskoj zlatnoj rukavici

Boksačka reprezentacija mlađih seniora nastupila je na Omladinskoj zlatnoj rukavici koja se održala od 22. do 24 studenog 2018., u Somboru.  Nastupili su najbolji boksači iz  šest reprezentacija: Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija i Hrvatska, a natjecatelji Lijepe naše odnjeli su pokal za najbolju reprezentaciju.

Za Hrvatsku su nastupili i osvojili :Diego Mamić 56kg brončanu medalju (Pula) , Licul Patrik 60kg brončanu medalju (Pula) , Bukvić Roko 64kg brončanu medalju (Zadar) , Leon Majstorić 64kg zlato (BK Brod) , Gabrijel Veočić 75kg zlato (BK Brod) , Marko Peić 81kg srebro (BK Brod) i Josip Biletić +91 zlato (Sesvete). Do finala su došli Josip Biletić i tri Brođana iz boksačkog kluba Brod Leon Majstorić , Marko Peić i Gabrijel Veočić. Leon Majstorić proglašen je najbolji strani boksač na turniru pobijedivši ukupno tri meča, predstavnika iz (Makedonije, Srbije i Slovenije).  Reprezentaciju su vodili izbornik Pero Veočić, treneri Dragan Vidaić i Marko Čalić.