Sjajan nastup Marije Petric sa Katie Taylor

Hrvatska boksačica Marija Petric ovog je vikenda u Irskoj odlično odradila prestižan meč sa Europskom Svjetskom i Olimpijskom pobjednicom u kategoriji do 60 kg, planetarno poznatom Katie Taylor. Petric je odlično odradila sve četiri runde sa vatrenom Irkinjom pred njenom domaćom publikom, ali je izgubila na bodove.

– Marija je sjajno odradila prvu rundu u kojoj su bile ravnopravne. Nakon odličnog početka malo je izgorila u drugoj, čemu je pridonjela i glasna irska publika. U nastavku je pokazala kvalitetu i snagu. Usprkos ovom porazu prezadovoljni smo odrađenim jer je i Mare vidjela da se bez problema može boriti sa Olimpijskom pobjednicom, na čemu su nam i domaćini čestitali – sretno je komentirao trener Franjo Kristić koji je Mariju bodrio iz kuta. Ovo je odličan uvod u pripreme na koje Hrvatska ženska boksačka reprezentacija ide odraditi u Italiju uoči Europskog prvenstva u boksu koje će se od 30. svibnja do 8. lipnja održati u Rumunjskoj.