Sesvete u subotu odrađuju veliko polufinale BoxingOne lige

PLAKAT(1)Jedini naš klub koji se natječe ligaški van granica Republike Hrvatske, BK Sesvete ove će subote u Zagrebu imati veliko polufinale Centralno-Europske BoxingOne lige.

Sesvećani će u dvorani OŠ Jelkovec u ringu dočekati mađarske suparnike KSI Budapest, preko kojih će pokušati doći do finala. Drugi polufinalni par su mađarski Patent Gladiatori te slovački Komarno Sharksi.
Susret će početi u 19 sati, a biti će i prenošen uživo na Sportskoj Televiziji od 18.45 sati.
Prema riječima Predsjednika kluba BK Sesvete Jure Krstanovića na ring će u subotu ponajbolji hrvatski boksači:
– Za Sesvete će Boksati u konkurenciji mlađi seniora iz zadarske Zlatne rukavice Martin Gulan u 60kg te Mihael Jugović iz požeškog Graciana u 69kg. Kod seniora u 56 kg će nastupiti Mislav Kovačević iz Velike Gorice, u 60 kg Matej Šimec iz zagrebačkog Metalca, 64 kg Edin Sejdinović iz Slovenije kao zamjena našem Stipanu Prtenjači koji je bolestan, 69 kg Mate Rudan iz splitskog Pit bulla, 75 kg Marco Opšivač iz Sesveta, 81 kg Damir Plantićć iz Sesveta te 91 kg Marko Čalić iz Pule.
Vjerujemo kako će u subotu biti ispunjena dvorana do posljednjeg mjesta kako bi uveličali ovaj do sda najveći uspjeh ijednog hrvatskog boksačkog kluba. Spomenimo i da je ulaz besplatan.