ŠESTO KOLO PRVE HRVATSKE BOKSAČKE LIGE I HBL / MLADI U NEDJELJU, 12. OŽUJKA 2023. U NOVOM MAROFU! Izvršni organizator 6. kola u Novom Marofu je BK Kralj Tomislav, a prijave se primaju do srijede, 8. ožujka 2023. u 12.00 sati!

ŠESTO KOLO PRVE HRVATSKE BOKSAČKE LIGE I HBL / MLADI U NEDJELJU, 12. OŽUJKA 2023. U NOVOM MAROFU! Izvršni organizator 6. kola u Novom Marofu je BK Kralj Tomislav, a prijave se primaju do srijede, 8. ožujka 2023. u 12.00 sati!

U nedjelju, 12. ožujka 2023. održat će se šesto kolo Prve Hrvatske boksačke lige i 1. HBL/mladi ligaške sezone 2022/2023. godine.

Organizator je Boksački klub Kralj Tomislav iz Zagreba, a lokacija Sportska dvorana Novi Marof (kod Varaždina). Šesto kolo bilo je planirano u organizaciji BK Rovinj u Balama što je moralo biti otkazano.

Raspored natjecanja ćemo objaviti sa konačnim parovima.

Uplata se vrši u gotovini na lokaciji kod prijava.

Prijave su otvorene do srijede, 8.3. do 12.00 sati (u podne)!

Preliminarni parovi objavit će se u četvrtak 9. ožujka do 12.00 sati na stranici HBS-a.

Konačni parovi 6. kola HBL i HBL/mladi bit će objavljeni u petak 10. ožujka 2023. do 16.00 sati.

Prijave boksača vrše se ispunjavanjem upitnika za prijavu za sljedećoj poveznici: https://forms.gle/BLFqHwHamZkcWyYn8

Prijavu je potrebno ispuniti za svakog natjecatelja posebno. Na vaš upisani mail će vam doći potvrda prijave. Prijave se ne mogu naknadno mijenjati jednom kad je ista poslana, a svaku eventualnu primjedbu ili promjenu prijave poslati na mail boks.natjecanja@gmail.com.

Molimo vas da u slučaju pogreške natjecatelja ne prijavljujete dva puta nego promjene šaljete na mail! Promjene se mogu slati do završetka prijava, odnosno do srijede u podne. Nakon objave konačnih parova 10.3. neće biti moguće otkazati susret niti zatražiti refundaciju kotizacije. 

Sudjelovanje na službenom natjecanju dozvoljeno je prijavljenim sportašima i licenciranim trenerima i sekundantima kluba. 

Natjecatelji moraju imati liječnički pregled upisan u natjecateljsku knjižicu ne stariji od 6 mjeseci te važeći godišnji pregled.

Natjecatelji moraju imati osiguranje upisano u natjecateljsku knjižicu.

Pravo sudjelovanja na ligi imaju klubovi koji su uredno podmirili članarine prema HBS-u! 

S poštovanjem,

Tajništvo HBS

Najnovije vijesti

Pretraživanje