Šest natjecatelja na juniorskom Kupu nacija

Danas je u Vrbasu odrađen ždrijeb 2. Kupa nacija za juniore. Hrvatsku će predstavljati četiri boksača i dvije boksačice, koji su do nedjelje u Srbiji. U Vojvodinu je stiglo 125 boksača i 50 boksačica iz 24 zemlje širom svijeta. Susreti i svečano otvaranje počinje u 16 sati, a mečevi u 16 i 30. Od naših predstavnika već prvog dana u ring ih ulazi četvero.

Juniorka Marta Kožulj (57 kg) u prvom kolu ide na jaku Ruskinju Vladlenu Bezlapovu. Nešto teža Lucija Pastulović (70 kg) ide na Indijku Kushi.  Momci kreću već danas. Antun Lovaković (57 kg) ide na Branka Zeremskog. U 63 kg Petar Krešimir Knežević juriša na Gruzijca Lado Lomaija. Petar Kuhar (75 kg) slobodan je prvo kolo i čeka boljeg iz susreta Rumunja i Gruzijca, a Borna Lončarić (+80 kg) ide na Indijca Jugnoo. Uz boksače u Srbiji je izbornik juniorki Tomislav Bašić i treneri Mario Nikolić, Goran Ivezić i Niko Marketin te sudac Sanjin Žmikić. Reprezentaciju prati i član izvršnog odbora HBS-a i predsjednik Zadarskog boksačkog saveza Pero Knežević.