ČLANOVIMA HBS-a: Seminar za trenere, sekundante i tehničko osoblje

Obavještavamo Vas da se će se u Zagrebu 23.02.2014. održati jednodnevni licencni seminar za trenere, sekundante i tehničko osoblje (izuzev sudaca i liječnika) Hrvatskog boksačkog saveza.

<!–more–>

Podsjećamo da je pravilo, da bi se bilo koji klub natjecao u sustavu natjecanja HBS- a, mora imati najmanje jednog licenciranog trenera u klubu, a samo će licencirani treneri i sekundanti imati pravo pratiti natjecatelje na službenim natjecanjima saveza.

Trenerske i skundantske licence vrijede tri godine godine, a obnavljaju se svake. Ujedno, svi oni koji su unatrag godinu dana obavili polaganja sukladno AIBA star (zvjezdica) programu i vlasnici su jedne, dvije ili tri AIBA zvjezdice, ne trebaju obaviti ovaj seminar, već samo od Ureda saveza zatražiti obnovu licence s upisom AIBA ranga.

Na seminaru će predavati i stručnjaci sa Kineziološkog fakulteta kao i stručnjaci za antidoping.

Kotizacija iznosi 150,00 kn po osobi, plativo u gotovini na početku seminara.

Također, potrebno je poslati sve podatke zajedno sa slikom polaznika do četvrtka 20.02.2014. do 23.00 sata, na e-mail hbs@boks-savez.hr.
Detaljni raspored predavanja i ostalih pojedinosti u svezi seminara poslati ćemo Vam kroz narednih nekoliko dana.