Savezu priznanje MUP-a

Jučer je na svečanosti povodom dana Svetog Mihovila Ministarstvo unutarnjih poslova uručilo je priznanja ustanovama i pojedincima, koji su kroz sportske aktivnosti pripomogli hrvatskoj policiji.  Tako je ove godine za sjajnu partnersku suradnju sa MUP-om priznanje dobio i Hrvatski boksački savez kao institucija, te aktivni djelatnici MUP-a i boksači Marija Kosi i Stjepan Vugdelija.

– Zahvaljujem se Savezu na suradnji i vjerujem kako će ova suradnja se još i produbiti – rekao je Ministar Davor Božinović, koji je i uručio priznanja. A uspjehe policajaca boksača posebno je pohvalio zamjenik Ravnatelja policije Josip Čelić – upravo su u tijeku Europske policijske i vatrogasne igre i tri naša djelatnika su na boksačkom turniru stigli do finala. Nadamo se da će sva tri stići kući sa zlatima.

Spomenimo da će naši boksači danas boksati finala oko 18 sati. Prvi u ring u srednjoj kategoriji ide Sandro Mrđenović sa Španjolcem Allejandro Mellom. Slijedi u teškoj Zvonimir Rebolj sa Rusom Evgenii Kishkom te superteškaš Branimir Lovren sa Rusom Dimitry Mukhimom.